1001 noć – 160. i 161. epizoda – Eda je otpuštena, Benu sazna da je Kerem vara!

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć – 160. i 161. epizoda – Eda je otpuštena, Benu sazna da je Kerem vara!

By  | 

Eda je otpuštena, Benu sazna da je Kerem vara!

160: Benu i Kerem se pomire uz njeno obećanje da će otići na lečenje. Sledećeg jutra obezbeđenje na ulazu obavesti Edu da više ne radi u Binjapiju. Ljuta i šokirana, ona razbaca svoje privatne stvari u dvorištu firme i demonstrativno ode u posetu prijateljici koja će telefonski reći Benu da je Kerem vara. Burhan pomogne svojoj unuci Burdžu i s njom ode u školu kako bi objasnili školskim prijateljima da je njena majka ubila čoveka u samoodbrani. U susednoj sobi Ali Kemal se na sebi svojstven način obračuna s direktorom škole. Slobodni Burak i ljubomorni Mert ratuju zbog Melek.

161: Besna Eda odlazi k Evlijaogluovima kako bi Nadidi ispričala na koji je način Šeherezada došla do novca za lečenje sina. Istovremeno, pijana Benu, u nameri da uhvati Kerema u hotelu s drugom ženom, uspe se uvaliti u još jedan skandal kada Kerema, Onura i Burhana prekine usred poslovnog sastanka s novim klijentima… Nadida ispriča Burhanu Šeherezadinu tajnu i jako se naljuti na njega jer joj te davne večeri nije pomogao i pozajmiti joj novac. Kerem od Onura sazna da je Benu nazvala nepoznata žena i rekla joj da je suprug vara pa on odmah upozori Edu da se zauvek makne od njega…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *