1001 noć – 166. i 167. epizoda – Onur je osumnjičen za pokušaj ubistva Kerema!

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć – 166. i 167. epizoda – Onur je osumnjičen za pokušaj ubistva Kerema!

By  | 

Onur je osumnjičen za pokušaj ubistva Kerema!

166: Nakon što su ispitani Onur, Burak i Šeherezada, inspektori sve više sumnjaju da je Onur pucao u Kerema zbog raznoraznih nesuglasica koje su se događale između dvojice prijatelja u poslednje vreme. U međuvremenu, na putu prema bolnici Benu iznenadi Melek pričom o Šeherezadinoj tajnoj vezi s Keremom, a Ali Kemal poseti prijatelja Nedžata kako bi s njim sklopio poslovni ugovor. Burhan odluči razgovarati s Onurom i saznati više o njegovoj i Šeherezadinoj tajni. Kako bi saznali ko sve zna za „crnu noć“ i ko je upleten u pokušaj ubistva, važno je da Kerem preživi.

167: Onur se počne preznojavati na ispitivanju u policijskoj stanici jer nikako ne uspeva uveriti inspektora da nije počinio zločin za koji ga terete. I dok on pokušava sakriti od policije razlog zbog kojeg je Šeherezada otišla od njega, Kerem je još uvek na odeljenju intenzivne gde njegovi najmiliji čekaju da se probudi iz kome. Jedini koji može posvedočiti u Onurovu korist i dokazati njegovu nevinost je Kerem koji treba priznati da je imao aferu s Edom. Benu oseti novi udarac kada sazna da je Kerem zaboravio dugme za manžetu kod ljubavnice, a Eda se skriva od policije pod lažnim imenom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *