1001 noć – 176. i 177. epizoda – Eda se ubije, Benu želi da se razvede od Kerema!

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć – 176. i 177. epizoda – Eda se ubije, Benu želi da se razvede od Kerema!

By  | 

Eda se ubije, Benu želi da se razvede od Kerema!

176: Nakon što mu je Seval rekla da se Benu pokušala ubiti, Kerem daje sve od sebe da spasi svoj brak, dok će Benu ipak insistirati na razvodu. Šeherezadu iznenadi Burhanova poseta. Ovog puta on neće tražiti da se pomiri s Onurom, već će je zamoliti da poseti Nadide koja se kod kuće oporavlja od operacije. Engin je nestrpljiv i traži od Šeherezade iskren odgovor na pitanje voli li još uvek bivšeg supruga. Eda je uverena da ju je najmodavac razotkrio te stoga napravi zastrašujući korak.

177: Pre nego što sebi presudi, Eda obavesti Šeherezadu da je zbog njenog otrovnog čaja pobacila na venčanju. Saznavši šta se događa, Onur odmah požuri k Šeherezadi, a njihova povezanost stvaraće velike probleme Enginu. Burhana i Nadidu šokira policijska dojava da su lopovi opljačkali njihovu fabriku. Kerem još uvek veruje u brak i nagovara Benu da razmisli još jednom i povuče zahtev za razvod braka. Šeherezada i Onur se opet sretnu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *