IMM- Jashn- E- Tashan - 2. dio - Tara ubije Malhotru i smjesti Arohi

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – Jashn- E- Tashan – 2. dio – Tara ubije Malhotru i smjesti Arohi!

By  | 

Ode, Tara dođe do Dipa i ljutito priča o Malhotri, on govori da je Arohi tu, ona upita gdje. Harman dolazi i pohvali zabavu. Veli da je donio poklon. Pusti snimak Salmana Khana. Posle toga, Vir iz serije “Savitri Devi and Hospital” izvodi svoj ples. Harman prilazi Dipu i veli da je vidio kako je uživao u Virovom plesu, on je veliki Salmanov fan. Dip potvrdi, ko nije. Harman ga pita onda zašto on ne otpleše. Dip veli što da ne. Slijedi Dipov ples sa Pankti, sa Sanći ( “Savitri Devi College and Hospital” ), sa Čakor. Zatim sa Anuškom na pjesmu “Swag Se Swagat”.
Prem i Simar pomažu Arohi da nađe čip. Ona ga uspije naći, zahvaljuje im se. Tu su kad god joj zatreba. Ona se zahvali i ode. Nazove Lakša i govori da je našla čip. On joj kaže da pokuša izaći, niko ne smije shvatiti da nije Tara. Pritvi je čuje. Nazove Dipa. Dip je sa Tarom na zabavi. Govori mu da ne smije izaći.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!