Ishq Mein Marjawan - 163. ep. - Roma upuca Arohi

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 163. ep. – Roma upuca Arohi, Arohi odglumi Taru!

By  | 

Dip govori Aarohi da započne odbrojavanje, vidjeće šta će onda da se desi. Zaključa je i ode. Čavani pošalje druga da prati Deepa dok on govori Aarohi da ne brine, spasiće je. Pokušava kamenom da razbije katanac. Arohi mu govori da ide, rizikuje svoj život. Dip će se vratiti. Čavani ne odustaje, pokušava, ali ne može da polomi. Moli Boga za pomoć. Arohi ga moli da ide.
Dip i Roma su u putu. Ona primjeti njegovu zabrinutost, pita šta zašto je zabrinut. Dip negira, drago mu je što završavaju Arohino poglavlje danas. Roma veli da bi trebala da cijeni njenu hrabrost što je pokušala da se kači sa njom.
Pritvi zove Vediku, zabrinut je šta je sa njom. Virat dolazi i pita može li posuditi njegov telefon, ne može naći svoj. Pritvi ga nazove i zazvoni mu u džepu. Virat ga udari i onesvijesti. Pogleda njegov telefon, vidi da je zvao broj ukucan kao Maya. Pita se otkud tetka Maya, nazove i oglasi se govorna da Vedika trenutno nije dostupna. Shvata da je on zvao Vediku.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *