Arohi pozove Dipa u London, Roma ga pita da odvede Taru na odmor

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 168. ep. – Arohi pozove Dipa u London, Roma ga pita da odvede Taru na odmor!

By  | 

Dip nosi Arohi u naručju i bježe od bandita. Jedan od njih udari Dipa u glavu i odvuku Arohi. Arohi doziva Dipa, on se onesvijesti.
Pritvi gleda Vedikinu sliku i plače, izvinjava se, nije joj mogao dati pravdu, nije bio dobar otac. Volio bi da je mogao spasiti iz kandži njene sopstvene majke. Virat dolazi i sjedne kraj njega. I dalje je može osvetiti. Neka ga posluša, neka se udruži sa njim, uništili su mnogo života, ali će dobiti moć. Pritvi veli da su Roma i on isti, on je njen sin. Virat veli da on (pritvi) nema šta izgubiti, on mu daje šansu da se osveti, zašto sumnja u njega? Pritvi pita koji je dokaz da je Roma ubila Vediku. Virat veli da on izgleda mnogo voli ROmu, šta mu je to rekla da je zaboravio kćerkinu smrt. Oduzela mu je kćerku, a on još uvijek drži Rominu stranu. On će im oduzeti sve, bio on uz njega ili ne. Ode.
Dip se budi, ustane, doziva Arohi. Arohi se krije i misli kako igra igru sa njim kao što je on sa njom. Sačekaće dok joj izjavi ljubav.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site