14. 5. 2019. - Najave za indijske serije - RLHN, ISA, Shakti, Kaliren, Udaan, YHM, YRKKH, WAS...

Vesti

14. 5. 2019. – Najave za indijske serije – RLHN, ISA, Shakti, Kaliren, Udaan, YHM, YRKKH, WAS…

By  | 

Ikyawann:
Lila još ne odustaje od svojih zlih šema. Ona ucenjuje Seđal i okreće je protiv Kali i ostalih. Seđal kaže Lili da ju je Kali ošamarila i da više nema namere nikoga da trpi. Besna je. Seđal, na nagovor Lile, biva slaba i odlučna je da spasi Sušil. Lila joj kaže da otruje Kali (Kalino piće) i da će onda Sušil biti živa.
Seđal zna rizike (Kali se može otrovati i umreti!), pa ipak reši da posluša Lilu i učini to. Seđal daje piće Kali, ali Kali ima posla i odlazi.
Seđal je srećna jer Kali nije popila piće i moli se za pomoć Bogu. Ona moli Lilu da ne bude tako beskrupolozna i da ne povredi Sušil. Đano (Jhanno) sumnja da Lila muči Seđal i Kali i reši da to otkrije. Seđal je slaže. Đano je pametna i dokuči (shvati, ukapira, razume) igru koju Lila igra.
Seđal i Kali sve rade da bi spasile Sušil. Satja je blizu tome da sazna istinu da je Lila živa i da kuje zavere protiv njih.
Hoće li Lila biti otkrivena?!

Tu Aashiqui (skraćeno TU):
Ahan i Pankti provode lepo vreme u Londonu zajedno…
Ahan dobija elektrošok dok svira gitaru i mir se tako narušava. Ahan je izgubio gitaru i ne može da nastupa na koncertu u Londonu zato.
Misteriozna osoba planira napad na Ahana. Da li će im sva sreća biti uništena?

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site