14. 5. 2019. - Najave za indijske serije - RLHN, ISA, Shakti, Kaliren, Udaan, YHM, YRKKH, WAS...

Vesti

14. 5. 2019. – Najave za indijske serije – RLHN, ISA, Shakti, Kaliren, Udaan, YHM, YRKKH, WAS…

By  | 

Čakor se zabrine kada oseti Imlino prisustvo u blizini i ugleda je ponovo tu. Surađ joj prilazi i govori joj da je Imli umrla. On joj ne veruje. Čakor se kune da je videla Imli!
Surađ joj pruža romantično veče da bi je umirio. Surađ i Čakor (SuKor) provode intimne trenutke…
Čakor se zahvaljuje Surađu, grli ga i naziva najboljim mužem na svetu. Oni plešu i intimni su…
Vivan je pobegao nekako iz ludnice i stigao je natrag u Azadgunđ s namerom da pronađe i ubije Imli. Hoće da se osveti Imli za ono što mu je uradila. Imli je prevarila Vivana i puno ga je izmučila.
Vivan prima poziv od misteriozne osobe koja mu naređuje da ubije Čakor i Surađa ako želi da se osveti Imli.
Vivan ulazi u palatu i time unosi oluju u živote sviju. Čakor i Surađ ne mogu da poveruju da vide Vivana pred sobom i skroz su zaprepašćeni. Čakor pipa Vivana da proveri to i plače govoreći njegovo ime. Surađ srećno grli Vivana i želi mu dobrodošlicu kući!

Vivan se vratio nakon toliko godina i svi primete njegovo čudno ponašanje. Vivan je godinama bio zaključan i kljukan raznim lekovima koji su pomutili mozak. Njegovo ludo ponašanje plaši i brine Surađa i Čakor.
Surađ se nada da će se Vivan potpuno oporaviti i zove doktora kući. Čakor se brine o Vivanu i zahvaljuje se Bogu srećno. Imli je otela Sanvi i isplanirala da konano ispuni svoju osvetu; tada je čula Vivanov glas i na svu osvetu je zaboravila. Imli je bila u transu i nije dolazila do reči.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site