14. 5. 2019. - Najave za indijske serije - RLHN, ISA, Shakti, Kaliren, Udaan, YHM, YRKKH, WAS...

Vesti

14. 5. 2019. – Najave za indijske serije – RLHN, ISA, Shakti, Kaliren, Udaan, YHM, YRKKH, WAS…

By  | 

Vivan viče u palati besno: ,,Imli! Dođi, Imli! Znam da si tu. Ubiću te i osvetiću ti se za sve. Uništila si moj život, našu ljubave i živote svih nas. Uništila si ovo selo. Imli! Gde si, bednice? Imli! Imli?!”
Imli se prestravljuje videvši Vivana u palati. Nije uspela da ispuni svoju osvetu zato i da pretvori Sanvi u svog roba. Imli će prvo morati da se suoči sa Vivanom i da ga se otarasi zauvek. Vivanov povratak je doneo strah za Imli! Vivan je Imlina najveća slabost i ujedno je njen najveći neprijatelj (dušmanin).
Čakor gleda Imlinu sliku sa Sanvi i u šoku je. Uplašena je, uznemirena je i moli se u hramu… Ona pita Arčanu (Sanvinu dadilju, bejbisiterku) o tome, ali Surađ krene da viče na Čakor i drmusa je. Govori joj da se smiri i da shvati da je Imli mrtva i da sada boravi u paklu, a ne sa njima tu. On veruje da je Imli mrtva i odbija da sluša Čakor. On joj kaže da im ne uništava spokoj i radost u životu pomenom na Imlino ime.

Vivanovim povratkom će Imlini planovi propasti! Imli ima nameru da se jednom zasvagda otarasi Vivana i prezire (mrzi) ga. Vivan se zaljubljuje opet u Čakor i reši da je osvoji! Vivanov povratak će u ovu seriju ponovo uvesti ljubavni trougao.
Da li je Čakor zaboravila svoju davnu izgubljenu ljubav prema Vivanu i potpuno Surađeva ili će Vivanov dolazak da je priseti na dane iz prošlosti?
Ne propustite najnovije epizode ove serije. Biće napeto! 🙂
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site