14. 5. 2019. - Najave za indijske serije - RLHN, ISA, Shakti, Kaliren, Udaan, YHM, YRKKH, WAS...

Vesti

14. 5. 2019. – Najave za indijske serije – RLHN, ISA, Shakti, Kaliren, Udaan, YHM, YRKKH, WAS…

By  | 

Ishqbaaz:
Sreća je ušla u kuću… Videćemo romantične trenutke svih parova. Rudra i Bavija, Anika i Šivej, kao i Gauri i Omkara su se okupili na zabavi (žurki) i plešu. Srećni su i provode lepe trenutke nakon dugo vremena… Drama je otišla. Vir je umro; zlo je poraženo zasvagda.
U seriju će ući novi lik koji će pokušati, zarad svojih pohlepnih ciljeva, da im naruši taj mir. To je Dadina drugarica. Ona osvaja svačije poverenje i ljubav i svi je puno vole i cene. Ispostavlja se ubrzo da ona nije Dadina drugarica, već kriminalac i lopov. Misija joj je da opljačka porodicu Oberoi i oduzme im sve. Ukućani će je ubrzo otkriti!
Da li će ova nevolja tako lako i brzo izaći iz njihovih života?
Pratite nove epizode ove serije i znaćete! 😉

Yeh Hai Mohabbatein (YHM):
Adi ludi za Rošni. On sreće Rošni i opsednut je njome. Rošni pokušava da ga drži podalje od sebe; Adi se napije. On je spreman da zaboravi zauvek Aliju kako bi primio Rošni u svoj život. Rošni dovodi momka (Šantanu) da povredi Adijevo srce i da ga zauvek otera.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site