14. 5. 2019. - Najave za indijske serije - RLHN, ISA, Shakti, Kaliren, Udaan, YHM, YRKKH, WAS...

Vesti

14. 5. 2019. – Najave za indijske serije – RLHN, ISA, Shakti, Kaliren, Udaan, YHM, YRKKH, WAS…

By  | 

Adi kreće da se svađa i tuče sa Šantanuom. Povređen je videvši Rošni sa nekim drugim momkom i rasplače se. Adi proba da bude intiman sa Rošni, ali Šantanu brani Rošni i gura ga. Rošni voli Adija puno, ali želi da se on vrati svojoj ženi (Aliji) i da im ne pravi probleme više u životu. Adi pogleda Rošni razočarano: ,,Otići ću ako mi dokažeš da me mrziš. Dokaži mi i napuštam te. Reci mu… Reci Šantanuu da ga voliš.”

Rošni želi da napusti Adija zarad njegove sreće i slaže ga: ,,Tako je. Da, istina je. Ja volim… Puno… Obožavam Šantanua i želim da se udam za njega. Želim da budem majka njegove dece. A ti imaš svoju ženu i idi kod nje. Nemoj dolaziti više ovde, Adi! Budi razuman makar sada.”
Adi je u šoku i napije se; Rošni mu govori kroz suze: ,,Nema garancije. Nema nikakve garancije da me ti nećeš ostaviti ili prevariti kao što si Aliju. Ako se udam za tebe, to će biti greh i večno ću se osećati krivom. Jedan život će zbog mene biti uništen… Alija će biti prevarena i napuštena. Samo idi odavde. Odlazi, Adi!”
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site