14. 5. 2019. - Najave za indijske serije - RLHN, ISA, Shakti, Kaliren, Udaan, YHM, YRKKH, WAS...

Vesti

14. 5. 2019. – Najave za indijske serije – RLHN, ISA, Shakti, Kaliren, Udaan, YHM, YRKKH, WAS…

By  | 

Adi gleda razočarano Rošni, pa kreće da preti Šantanuu i govori da mu neće dozvoliti da oženi Rošni. Ljut je na njih oboje, izlazi iz kuće zalupivši vrata i šeta ulicom sâm. Rošni pada na pod i plače u sobi bespomoćno… Očajna je.
Kome je suđeno u životu, a kome nije?

Verujete li u sudbinu ili u pravu ljubav?
Nije ni bitno; svakako pratite seriju ,,Yeh Hai Mohabbatein” (YHM) na kanalu ,,Star Plus” radnim danima. 😉

Dil Se Dil Tak (skraćeno DSDT; u prevodu je ime serije ,,Srce srcu”):
Teni dolazi u Partovu kuću sa namerom da sazna pravu istinu. Odlučna je da otkrije sve i odsečna je. Sreće se sa Ipšitom i čudno se oseća.

Part i ukućani joj onda pričaju o prošlosti i o svemu; Teni odbija da u te fotografije veruje i misli da je to sve lažno i da je oni žele nasamariti ponovo. Part je moli da veruje svom srcu (dil) ako neće tim slikama. Teni nastavi da drami, ali se sve vreme oseća čudno i dobija kratke fleševe iz prošlosti. Ona baca fotografije u frustraciji i u dilemi je. Indu grli Teni, moli je da se smiri i govori joj sve: ,,Znam da ti je teško, Teni, ali ovo je istina. Ja sam Indu, Partova majka. Govorim ti istinu jer te puno volim i želim ti samo sreću u životu. Razmisli o svemu dobro i seti se. Stani na trenutak i priseti se. Pogledaj svoje srce i misli… Misli i shvatićeš sve. Setićeš se svega i prave ljubavi…”
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site