Oprosti mi od 89. do 94. epizode

Beni affet - Oprosti mi

Oprosti mi od 89. do 94. epizode

By  | 

89 i 90 epizoda
Nakon što je napustila kuću Kozana, Bahar je otišla sa Beratom i noć provela u njegovoj kući. Kemal je ljut i zabrinut zbog Bahar. U međuvremenu, saznaje da im je kuća o kojoj je Bahar govorila poklonio njegov otac. Izbija svadja i nakon svađe, on odlazi od Bahar. U očekivanju da joj dođe majka, Eylul saznaje od Melde da se Šejma razbolela te da je umesto nje poslala drugu ženu, koja se iznenada pojavljuje u kući Kozana. Bahar je ogorčena jer je svi osuđuju. Zbog toga je odlučila otići od kuće i preseliti se u Istanbul. Handan odlazi na kliniku da izvrši abortus, međutim doktor joj saopštava da to neće moći učiniti i da je primorana da rodi dete. Osman Kozan je impresioniran gospođom Rezzan, zbog čega je Zuhre ljubomorna.

91 i 92 epizoda

Kemal i Bahar su otišli u vikendicu, daleko od svih. Kemal daje sve od sebe da sačuva njihovu ljubav. Sa druge strane, Handan je primorala Berata da sazna gde su otišli i kreće za njima. Osman i dalje uživa u društvu gospođe Rezzan. Zuhre je razočarana i napije se. Feride je nagovorila Kemal da se odmah oženi sa Bahar, o čemu ona do poslednjeg časa ništa ne zna. Sevgi i Kader kreću na venčanje, ali ih napadaju nepoznati ljudi, iza čega stoji Handan. Nakon što je videla šta se događa njenoj porodici, Bahar izjavljuje da se ne želi udati za Kemala. Osman izvodi Rezzan u obilazak Ankare, što izaziva bes kod Zuhre. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *