Doktor Haus od 10 do 12 epizode - Turske-Serije.Net

Americke Serije

Doktor Haus od 10 do 12 epizode

By  | 

pageDoktor Haus od 10 do 12 epizode
10 epizoda

Foreman veruje kako beskućnica koja ne želi sarađivati sa doktorima glumi svoje napade kako bi se dobro hranila u bolnici. Ovaj slučaj podseti Wilsona na njegovog brata beskućnika, te se on osobno pobrine kako bi pacijentica, Victoria Madsen, ostala u bolnici i dobila što bolji tretman. Haus, u međuvremenu, uči dvoje studenata medicine kako obaviti anamnezu i na kraju epizode otkriva kako njihova pacijentica ima Korsakovljev sindrom.

11 epizoda
Haus istovremeno pokušava otkriti zašto pacijent ne prestaje krvariti nakon automobilske nesreće.Haus prihvata izazov dr. Cuddy i prestaje uzimati Vicodin na 7 dana u zamenu za neobavljanje dužnosti u ambulanti u periodu od mesec dana. Kada detoksikacija uzme maha kod Hausa, njegova metodologija postaje sve grublja i riskantnija, zbog čega se Foreman i Cameronica boje da mu neuzimanje Vicodina utiče na razmišljanje i razum.

12 epizoda

Jak prelom ruke otkriva bizarni slučaj gubitka kostiju i prekine planove za povratak igrača bejzbola Hanka Wiggena. Kako se Hankovo stanje pogoršava, Haus pretpostavlja da igrač laže da ne koristi steroide. Kada Hankovi bubrezi počnu otkazivati, njegova supruga želi donirati svoj bubreg, ali time bi morala prekinuti svoju trudnoću, a Hank to ne želi. Nevezano uz slučaj, Foreman počinje izlaziti sa jednom farmaceutkinjom, a Haus nema sa kim da ide na Monster Truck Rally.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *