Swaragini (15. ep.) 20.03.2015. - Durga Prasad isteruje Laksha iz kuće! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Swaragini (15. ep.) 20.03.2015. – Durga Prasad isteruje Laksha iz kuće!

By  | 

BeFunky Collage

Prevod: Nina. Hvala. 😀
Epizoda pocinje sa Shekarom koji kaze da sve sto se desilo,nije Swarina greska.On nije zeleo da se Ragini uda za Laksha jer je znao da ce Raginin zivot biti unisten i zato je uzeo Swarinu pomoc.Dadimaa ga pita kako moze sam doneti tako veliku odluku. On kaze zato sto je Raginin otac.Dada ji ga udari i kaze da ako je on Raginin otac,on(Dada ji) je njen deda i njegova odluka ce biti konacna.Dadimaa ga pita kako je mogao da se promeni tako i bude protiv sopstvene porodice.Kaze da Laksh dolazi od te bengalske crne magije.Dida se smeje i kaze Dadimaa da joj je dala slobodnu veridbu,oprostila joj je.Ona kaze da je prvi put u poslednji 20 godina,Shekar doneo pravu odluku a ona gura Ragini u pakao.Dadimaa joj kaze da nema pravo da diskutuje o njenoj odluci.Dadimaa i Dada ji ljutito udju unutra u kucu.Dida odvodi Swaru unutra i kaze Shumi da dodje.Shumi gleda u Shekara i udje unutra. Annupurna ceka Laksha u njegovoj sobi.On je pita zasto nije zaspala.Ona kaze da zeli da prica sa njim i kaze da ga je njegov otac mnogo hvalio i rekao o njegovoj “muh boli behen”(predpostavljam na misli da devojku koju je Laksh prihvatio za sestru,pa bi se moglo prevesti kao bozja sestra,duhovna sestra) kaze mu da je dovede kuci jednom pre vencanja.Ona kaze da je njegov otac vrlo strog ali ga mnogo voli.Kaze da ce doneti hranu za njega.On pita da ako ga otac voli,onda bi mogao da se slozi na jednu njegovu odluku.Ona pita koju.Laksh kaze da ne zeli da se ozeni sa Ragini.Kaze da je ona vrlo dobra,ali da ne zeli da se posveti nikome tako rano u 24-toj godini.Ona kaze da kada je imala 24 godine bila je stara,imala je dvoje dece.On kaze da je Ragini previse dosadna stalno prica o “sanskari”(tradiciji,vaspitanju) a nikada o zabavi,ona nije njegov tip i kada je dosao da je vidi nasamo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *