Mala nevjesta,Simar i Thapki Pyaar Ki

Indijske Serije

Mala nevjesta,Simar i Thapki Pyaar Ki – 17.03.2016. – maha epizoda!

By  | 

12476408_1056830531041893_499789343_n

Kamli pita Manglu šta će sada biti.Nimboli je pita da li će umreti.Mangla kaže da neće i grali je.Anandi razmišlja o Mangli i ima predosećaj da nešto nije u redu.Šivam odlazi da joj donese vodu.Mangla se moli bogu da ih spasi. Akira dolazi blizu kuće, šokiran je zbog vatre.Šivam daje Anandi vodu i pita je kako se sad oseća.Anandi kaže da je dobro i da ima posla u kuhinji.Šivam joj kaže da odmori.Anandi shvata da nešto nije u redu i moli se bogu. Susedi kažu da sigurno niko u kući nije živ jer je požar velik.Kundan kuca na vrata i traži da ga neko spasi.Deenu kaže da je baba ji osetio da je neko u opasnosti i došao.Akira čuje Kundanov glas, provaljuje vrata i ulazi u kuću.Susedi ga prate.Akira čuje Nimbolin glas.Susedi otvaraju vrata i pomažu im da izadju.Kamli kaže Baba ji da su joj brat i majka u sobi.Nimboli kaže da su bila 2 lopova i da ih je zaključala u sobu.Akira razmišlja da mu je Nimboli neprijatelj i da treba da je ubije sada.Akira spašava Harki i Kundana.Susedi mu se zahvaljuju što je spasio celu porodicu.Neko ga moli da ostane u njihovim životima.Mangla se zahvaljuje svima.Deenu zove Akiru.Akira kaže da mora da ide sada. Anandi vidi da je Šivam budan i pita ga zašto ne spava.Šivam kaže da ne može da spava, kaže joj da je Jagi tako lako oprostio tom čoveku i pita je da li je lako praštati.Anandi kaže da je praštanje teže od kažnjavanja.Pita ga zašto je to pita.Šivam joj se izvinjava za svoje loše ponašanje sa Nimboli.Kaže da se pretvarao da je bolestan kad je bila Urmilina sahrana kako ona ne bi išla sa Nimboli i da mu je tu ideju dala Mangla.Anandi je šokirana. Gledaćete:Nimboli pita Manglu ko je njena prava majka.Anandi kaže da će joj reći.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *