Mala nevjesta,Simar i Thapki Pyaar Ki

Indijske Serije

Mala nevjesta,Simar i Thapki Pyaar Ki – 17.03.2016. – maha epizoda!

By  | 

capture-20160317-204141

Simar:
Kuši zove duh male nevjeste dok drži njihove prste na tabli. Simar i ostali drže prste dok zovu duha tu. Ona se pojavi,šokirani su vidjevši je. Kuši veli da mala nevjesta želi da zna zašto su je zvali. Simar govori da želi njenu pomoć da se bori sa zlom. Kuši kaže da ona govori da im pokušava pomoći protiv Malti,ali ne može jer Malti ima tkaninu sa kojoj drži malu nevjestu pod kontrolom. Simar veli da im Malti neće dozvoliti da uzmu tu tkaninu. Govori da je Malti rekla da će neko doći,pita ko je ta osoba. Mala nevjesta ode. Simar se pita šta će učiniti sada. Roli veli da ima ideju. Ode. Simar i Staramajka se pitaju gdje je otišla. Roli zove Malti i pita je da dođe pred njih. Simar je pita šta želi da uradi,zašto je zove. Malti se pojavi i upita zašto su je zvali. Roli ispruži ruku i pokaže biser. Veli da joj želi to dati. Simar vikne njeno ime,pita je šta to radi. Zna dobro da to ne mogu dati to inače će ona to zloupotrebiti. Malti pita Roli da joj da biser ,neka ne sluša Simar i ostale. Roli veli da će joj dati biser pod uslovom da joj ona da tkaninu kojom kontroliše malu nevjestu. Obojeni đavo ih gleda. On pita Malti da joj da tkaninu. Malti se smije i kaže ‘da’. Daje tkaninu Roli. Pita Roli da ona njoj sad da biser,ispruži ruku. Roli stavi biser u njenu ruku. Malti je srećna i govori da je sada mirna. Roli ode i stavi tkaninu na Mata Ranina stopala. Mala nevjesta se pojavi i zove Malti. Pita je zašto je iznenađena,veli da je ona ista mala nevjesta koju je ona napravila da igra po njenoj melodiji.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *