Dadimaa traži od Dide Shuminu ruku za Shekara!

Indijske Serije

Swaragini (37. ep.) 21.04.2015. – Dadimaa traži od Dide Shuminu ruku za Shekara!

By  | 

12527706_1002569296456993_941528186_nDadimaa traži od Dide Shuminu ruku za Shekara!

Prevod: Nina. Hvala. 😀
Epizoda pocinje sa Didom koja kaze Dadimaa da je ona grdila Shumi i pricala lose o njoj.Dadimaa kaze da je takodje grdila i Shekara zato sto je zavoleo Bengalku cak iako je znao da ne moze da je ozeni.Dida kaze da je zbog Shekara Shumi patila 20 godina.Swara kaze da su obe bile zabrinute zbog drustva i pita Dadimaa da pokusaju da promene misljenje drustva.Dadimaa kaze da oni to nece razumeti.Ragini kaze da ne zeli da ona ne zeli da razume i kaze da ona(Ragini) razume porodicu gde odrasli misle dobro svojoj deci i kaze joj da pogleda u Didu koja i pored svoje ljutnje zeli da ona(Dadimaa) voli Shumi.Dida kaze da nije tako. Dadimaa je zagrli.Swara kaze da Dida ne moze ostati ravnodusna ni pored lazi.Ragini pita Dadimaa da ako voli Shekara ne moze ga videti tuznog i samog.Swara je pita da li zeli da njen otac bude sam ceo zivot. Annupurna se vraca kuci.Uttara pokusa da je utesi govoreci da ce se Laksh vratiti.Annupurna vidi da je Durga Prasad i ostali cekaju. Sujata je pita zasto je otisla kada je znala da je Laksh dobro,Durga Prasad je ljut sada. Laksh pita Didu da zaboravi neprijateljstvo.Dida kaze da se Dadimaa uvek lose ponasala prema Shumi.Dadimaa je zagrli i kaze da nije zelela da povredi Shumi.Dada ji dolazi i polije Dadimaa vodom. Uttara kaze Sujati da je ona sama poslala Annupurni da ide,zasto laze.Durga Prasad kaze da je rekao Annupurni da ne ide,i da ako ode bez njegove dozvole,moze da zaboravi da ima muza,zena je izgubila protiv majke.On kaze Ramu i Adarshu da muse pridruze u firmi i odlaze. Dada ji ljutito pita Dadimaa kako se usudjuje da prica sa Didom kada ona zna da su zbog nje isterani iz drustva.Pita je zasto je nacinila tako vazan korak bez da ga informise.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *