Simar - 25. 03. 2016. - Roli se vraća kući!

Indijske Serije

Simar – 25. 03. 2016. – Roli se vraća kući!

By  | 

capture-20160326-142702

Simar – Roli se vraća kući!

Prevod: Anabela. Hvala. 😀
Simar izadje napolje sa Roli. Staramajka je zagrli. Staramajka: “Hvala Bogu, svi ste dobro. Hajdemo kuci.” Svi dodju ispred kuce. Oni su svi presrecni jer vide Roli. Staramajka je srecna jer su svi tu. Radjinder prokomentarise da porodica nikad ne propada. Karuna kaze da su oni uvek uz nju, Staramajku. Simar: “Dobili smo jednu bitku ovog rata, ali ostao je drugi deo. Ja jos uvek imam svoj deo dragulja, i Djavo ce doci da ga uzme. Moramo biti pazljivi.” Radjinder: “Suocicemo se sa njim, i ostati ujedinjeni.” Oni pripremaju kampove, šatru na ulici. Djavo ih ugleda. Malti: “Oni su cudni. Sada prave drugo mesto za zivot.” Madhvi: “Jos uvek imaju osmeh na licu.” Djavo: “I njihov osmeh, i njihova nova kuca ce nestati uskoro. Pocinje duvati vetar, koji on izazove. Oni uhvate kampove, šatre i uzvikuju: “Jai Mata Di!” Klicu Boginji. Vetar stane. Simar: “Kada smo ujedinjeni, mi smo kao pesnica. Mozemo se suociti sa svakom silom ovog sveta.” Malti: “Rekla sam ti da oni nameravaju nesto.” Madhvi: “Pretvorili su se u zid. Vi ste zaista ponosni u svoju ujedinjenost? Sada gledajte sta cu uciniti! Svi ste vi deo price koju ja pisem!” Mala nevesta govori da Djavo priprema svoj sledeci napad, moraju biti pazljivi. Roli: “Svi su ovde, ali gde su Uma, Pari i Kusi?” Jhanvi: “One su otisle u kupovinu.” Simar: “Jako je kasno, jos uvek se nisu vratile. Zabrinuta sam za njih.”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *