Simar - Simar uspije spasiti Anđeli!

Indijske Serije

Simar – 28.04.2016. – Simar uspije spasiti Anđeli!

By  | 

capture-20160428-174827

Simar – Simar uspije spasiti Anđeli!
Žena iz bisera govori Simar: ” Nemaš vremena ,Simar. Požuri i odluči se.” Prerna vadi telefon,Sid dolazi pa ga ona sakrije. Sid veli da će dobiti mnogo ovakvih šansi. Staramajka ga pita šta to govori. Sid veli da ne može naći svoj telefon. Karuna zovne Prernu,možda je ona ukrala,trebali bi provjeriti njene stvari. Simar,Sudžata i Đanvi gledaju. Simar govori da je to isto područje,moraju ga pronaći. Sudžata veli da će zvati jedni druge. Gledaju u različitim pravcima. Prerna govori da nije ništa ukrala. Karuna joj kaže da donese. Amar pita da mu dozvole da nazove Sida na telefon. Telefon zvoni ispod sofe.
Simar ugleda stražara. Govori da ga je vidjela. Uma pokazuje Anđeli nekom čovjeku,govori da imaju još mnogo mušterija. Simar pita stražara za Sattu-a i Shalu-a. Žena sa dilerima/trgovcima klimne glavom,oni im daju novac i traže djevojčicu. Simar kuca na njihova vrata. Pari pita ko je ona. Simar ih moli da je saslušaju,Sudžatin djed je umro i dao je sav novac Sudžatinoj unuci. Oni su šokirani. Simar pita gdje je ta djevojka,moraju poći sa njom i ta djevojčica takođe. Pitaju dilere da odu. Simar zaustavi ženu sa njim i kaže joj: ” Reci svojoj maani (ženi iz bisera) da ću spasiti cijelu svoju porodicu kao Anđeli.” Sattu dolazi sa Anđeli,Simar je zagrli.
Najava: Prem se želi. Simar ga moli da stane. On stavi sindur ženi iz bisera.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *