U iluziji,Prerna je optužena za izdaju!

Indijske Serije

Simar – 03.05.2016 . – U iluziji,Prerna je optužena za izdaju!

By  | 

13152677_553202034858023_425008609_n

U iluziji,Prerna je optužena za izdaju!
Prevod: Kristina. Hvala. 😀
Epizoda počinje kako žena iz bisera govori Simar da će joj se osvetiti tako što uništi njenu celu porodicu. Simar je moli da ništa ne uradi Prerni. Chanda ne staje. Sujata moli Simar da joj oprosti. Ona (Prerna) je spasila nju (Sujatu ) a ona ugrozila njen život. Simar joj govori da je razume. Pita je da se smiri i da joj se ne izvinjava. Simar moli Matarani da zaštiti Prernu. U iluziji,policija dolazi u Staramajčinu kuću. Svi su iznenađeni. Policija govori da su dobili prijavu da se kod njih nalazi puno nelegalnog novca. Policija im govori da ih puste da rade svoj posao. Oni u Staramajčinom sefu pronalaze novac. Svi su šokirani. Simar govori da je ovo Chandramanina nova zavera. Ona(Chandramani) se pojavljuje i sa sobom vuče Prernu. Chandramani ošamari Prernu i govori da je ona javila policiji. Svi su u šoku. Prerna plače i govori da nije ništa uradila. Staramajka govori da joj pretresu sobu i saznaju zašto je došla. Amar pronalazi kartu u kojoj piše da je ona agent rivalske partije. Simar se pita kako da spasi Prernu. Chandramani govori da neće sebi nikad oprostiti što ju je dovela. Staramajka govori da će ona da je kazni. Ona uperi pištolj u Prernu. Prem pokušava da je spreči. Ona govori Sidu da izbaci Prema. Chandramani govori Staramajci da nije pravo vreme da je kazni. Simar govori da će otići tamo da spasi Prernu.
Najava: Simar pronalazi Prernu i govori joj da moraju što pre otići. Krenu izaći ali na vratima ugledaju nekog. Obe su šokirane.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *