Suraj se veri, Imli odlazi ka litici!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče (540. ep.) 13.06.2016. – Suraj se veri, Imli odlazi ka litici!

By  | 

pocetak 2

Suraj se veri, Imli odlazi ka litici!

Epizoda pocinje sa Raichandom koji hvali Suraja. Tejaswini kaze da ce se Tina i Suraj uskoro vencati. Imli gleda i place.Suraj kaze da ce Vivaanova i Chakorina funkcija vencanja poceti sutra. Pita Raichanda da pozove Tinu tu. Tejaswini se slozi, moze biti tu i da ugovore njihovo vencanje takodje, neka donese njen horoskop. Raichand kaze da ce je dovesti. Pita ko jos veruje u horoskop i sve te dane, mogu se vencati bilo kada. Vivaan dolazi. Suraj kaze da ce Tina da mu postane snaja. Vivaan cestita. Chakor dolazi do Imli.  Imli place i odlazi. Suraj gleda. Vivaan pita Chakor gde ide. Ona kaze da ide do Imli, potrebna joj je. On klimne glavom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Imli izlazi napolje i misli o Tejaswininim recima. Ona place. Chakor je pita da se zaustavi, pita je u cemu je problem. Imli se priseti Surajevih reci i place. Govori Chakor kako zna da joj je ona rekla da Suraja nije briga, on je ne voli ali ona voli njega. Izvini se Chakor i pita je da je ostavi samu. Chakor kaze da ce biti sa njom i zagrli je. One placu.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *