Hum Hain Na – od 117. do 120. epizode!

Hum Hain Na

Hum Hain Na – od 117. do 120. epizode!

By  | 

5

Hum Hain Na – od 117. do 120. epizode!

117. epizoda (prevod: Jeca):
Bunty je šokiran kad ga policajac optuži za Sagarikino ubistvo. Reshamov otac šalje Reshama iz grada na neko vreme. Porodica je slomljena, svi plaču. Bunty se u zatvoru seća trenutaka sa Sagarikom, slomljen je. Sagarika dvogledom posmatra Reshama. Pappu prijavljuje Buntyjev nestanak inspektoru. Reshamov inspektor dobija Reshamovu sliku na kojoj je ovaj pretučen i onesvešćen, seniorski inspektor u dogovoru sa Sagarikom ga zove i ucenjuje. Sagariki javljaju da je Bunty nestao. Reshamov otac dolazi na mesto gde je Resham i vidi da on nema povreda, ali nije pri svesti. Njegovi ljudi ga izvedu napolje, ali dođe inspektor i obavesti ih da imaju nalog za hapšenje Reshama. Novinari se okupe tu, policajci odvode Reshama. Sagarika je posmatrala sve ovo. Porodica na TV-u vidi da je Resham uhapšen i da se neko šalio sa njegovim ocem.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


118.epizoda(prevod: Sinderella):
Jedan inspektor oslobodi Bunty-ja. On ode da identifikuje Sagarikino telo, ali njega nema. Mediji pišu u tome kako je nestalo Sagarikino mrtvo telo. Bunty dođe kući, a potom ode u sud gde će biti suđenje Reshama. Sagarika prerušena dođe tamo i tuče Reshama papučom. Bunty je prepozna i zagrli. Oni dvoje se začude kad saznaju da je Reshamu odobrena kaucija. Resham saznaje da je Sagarika živa. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *