Sasural Simar Ka - Kaal pokuša ubiti Prema!

Indijske Serije

Simar – 17.07.2016. – Kaal zaista zavlada Simarinim telom i pokuša ubiti Prema!

By  | 

13820752_583385135173046_789189627_n

Sasural Simar Ka – Kaal pokuša ubiti Prema!
Prevod: Sinderella. Hvala. 😀
Kamiya je ljuta na Majku: ” Ubila si mog Rakesha, pa sad želiš da ubiješ i mog Prema? ” Mahamaya je iznervirana, svađa se sa Kamiyom. Za to vreme, Simar pokušava da probudi Prema. Prem joj govori da ona nije njegova Simar. Sim
ar ga ubeđuje da ovo radi samo da njih (veštice) prevari, neka joj veruje. Simar živi u njegovom srcu. Neka pita svoje srce, da li je ona Simar? Prem je pita da li je dobro. Simar odgovori da jeste, ali nemaju vremena za to. Neka pođe sa njom. Mora da je podrži u ovome. Mahamaya i Kamiya se nastavalju boriti. Simar govori Premu da je ovo jedin način da se izvuku odavde. Moraju iskoristi Kamiyu, uveriti je da je on voli. Već ih je okrenula jednu protiv druge. Neka uradi kako mu kaže. Kamiya veže lancu Mahamayu. Mahamaya je pita šta to radi. Pravi grešku. Kamiya kaže da pravo radi. Pravi grešku? Pokazaće joj šta nije u redu. Ona potom gurne krpu u Mahamayina usta. Ode kod Prema i pogleda ga. Pita ga da li je dobro. A onda ga zagrli: ” Volim te, Preme…” Prem: ” I ja tebe… ” Kamiya je zgranuta: ” Šta si to rekao? ” Prem ponovi da je voli. Njegova je greška što to ranije nije shvatio. Devojka koja se može boriti sa svojom majkom zbog njega, može sve uraditi za njega. Kamiya veli da je u redu. Znala je da će jednog dana biti zajedno.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *