Abdul želi ponovo da oženi Mohameda uprskos Latifinom protivljenju!

Brazilske serije

Žade – od 158. do 164. epizode – Abdul želi ponovo da oženi Mohameda uprskos Latifinom protivljenju!

By  | 

b Abdul želi ponovo da oženi Mohameda uprskos Latifinom protivljenju!
158. epizoda:

Napokon se stvari menjaju nabolje u porodici Ferer. Natalia obećava Alehandru da će se izlečiti ali uz podršku njegove ljubavi i vere a promena izgleda učini Lukasa nekoliko godina mlađim. Istovremeno, u Maroku je počeo rat između Ranie i Žade za Saidovu pažnju.
159. epizoda:
Drogirani Fernando napadne Klaru koja je u tom trenutku bila sama u stanu. Nakon što mu je Daniel ispriča šta mu se sve dogodilo u Maroku, Lukasa istovremeno obuzima tuga i ljutnja. Međutim, Mama Rosa ispriča Danielu o velikoj ljubavi između Lukasa i Žade. Abudl odlazi u potragu za Mohamedovom novom ženom uprkos Latifinom protivljenju.
160. epizoda:
Marisa i dalje ne dozvoljava Alehandru da se približi Nataliji dok je ona na lečenju. Lukas objasni Kristini da se oseća tužnim i ljubomornim zbog činjenice da je Žade zavolela i ljubila njegovog klona. Sa druge strane, Daniel shvati da ga je Žade poljubila samo zato jer ju je podsećao na Lukasa. Zbog toga joj preko Albierija vrati ogrlicu.
161. epizoda:
Paula i Fernanda opljačkaju Glorijin restoran. S obzirom da su oni Natalijini prijatelji, policija poseti porodicu Ferer. Nedugo nakon toga, pplicajci pronalaze Fernanda u Klarinom stanu. U Maroku, Latifa plače zbog Mohamedovog odlaska u Fes po novu suprugu.

Picture source: www.youtube.com.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site