Poreklom sa sunca - 2 ep. - Shi- jin i Mo-yeon se razilaze

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 2. epizoda – 2. dio – Shi- jin i Mo-yeon se razilaze!

By  | 

Poreklom sa sunca – 2 ep. – Shi- jin i Mo-yeon se razilaze

Mo-yeon glasno pita dr Pyo kako je dr Jang uspjela ostati trudna  kada uvijek rade, dr Pyo govori da je to velika bolnica. Pita Mo-yeon da li se čula sa Shi- jinom ponovo, ali ona nije. Dr Pyo se pita da li je on špijun. Ona hvata ujutru Mo- yeon koja govori da je to jedina njegova slika koju ima. Zakorači napolje nakon noćne smjene, na svjež vazduh, u trenerci sa raščupanom kosom. Kada ugleda Shi- jina kako ide prema njoj, pokušava sakriti lice žaleći se da je poranio 2 sata. On samo kaže da je bilo dobro imati nekoga ko ga čeka. Pita je zašto krije lice, ona veli da nema šminku. On joj kaže da je i sada lijepa. Ona upita da li onda ne mora ni da se tušira. On se ponudi da je poveze kući.
Ona ga pita da je sačeka dok se spremi, neka naruči hranu jer je ona gladna. On veli da će je izvesti da jede. Mo-yeonina voda je zatvorena jer nije plaćen račun dok ona sapunja kosu, ali ona se pravi da je sve u redu i izlazi pred Shi- jina sa peškirrom na glavi. Međutim, to ga ne zavara jer on drži obavještenje o isključenju vode. Mo- yeon samo na brzinu uzme flaširanu vodu i otrči u kupatilo. Dok jedu, on je pita da li je mislila na njega dok nije bio tu. On lako to prizna i pita ga isto, on govori da je mislio mnoggo o njoj. Za vrijeme filma, Mo-yeon govori da je najzanimljiviji dio baš prije nego što ugase svjetla.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Picture source: www.dramabeans.com.
(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *