Bahar 113 epizoda 2. deo.,Sultan pljune Huliju u lice!

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 113 epizoda 2. deo.,Sultan pljune Huliju u lice!

By  | 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bahar 113 epizoda 2. deo.,Sultan pljune Huliju u lice!

Evsun hvali Ardu i teši ga, govori mu da je on stub njene kuće, otac njenom jedinom detetu i njen voljeni muž.Evsun mu priznaje da su Sultan i Salih otišli da uzmu novac iz vile koji im je Hulija oduzela.Arda je napet.Sultan poziva Evsun i obaveštava je da su uzeli novac.Evsun je srećna, govori Ardi da su se spasili i grli ga.Na izlasku iz konaka Hulija vidi Sultan i Saliha.Sultan pokušava da im oduzme novac, a zatim naredjuje Bejzi da pozove policiju kako bi uhapsili lopove.Sultan joj vraća novac.Hulija želi da sklopi dogovor sa Sulan.Otvoreno joj kaže da će joj vratiti novac ako ona njoj vrati njenog sina.

Sultan gleda u novac.Hulija joj kaže da mora da joj donese papir o Evsuinom i Ardinom razvodu, ona će tada doći i pokupiti svog sina i Nuran i ona ( Sultan ) će dobiti novac.Sultan gleda u novac, prilazi Huliji i pljuje je u lice, kaže joj da uzme novac i da se ljubav ne kupuje novcem.

Bahar i Ateš odlaze kod tužioca Murata i govore mu celu situaciju u vezi Evsun.Tužilac govori da ako nadje i najmanju grešku razgovaraće sa odgovornim institucijama za roditeljstvo.On ubedjuje Ateša da će da se postara da dobiju zasluženu kaznu.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site