Bahar 129. epizoda 4. deo, Evsun i Arda su u sudnici zbog razvoda!

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 129. epizoda 4. deo, Evsun i Arda su u sudnici zbog razvoda!

By  | 

Bahar 129. epizoda 4. deo, Evsun i Arda su u sudnici zbog razvoda!

Evsun nije uzela cd jer ju je Arda požurkivao.Kaže da je sigurna da ga je Zejneb stavila na vrhu ormara.Arda joj kaže da onda ujutru dodje i uzme cd.Figen traži svoju ličnu kartu kako bi ona i Mehmet što pre pokrenuli postupak za stupanje u brak, ali je ne nalazi, pa kaže Mehmetu da ju je izgubila.

Arda i Evsun smišljaju nov plan.Arda odlazi sa Zejneb kod advokata kako bi navodno pokrenuli postupak za njegov razvod sa Evsun.Evsun za to vreme odlazi u Zejnebinu sobu i pretura po njenim stvarima kako bi našla cd.Sultan je zatiče tu.Evsun moli tetku da joj pomogne, kaže da je Zejneb sada sa Ardom kod advokata i da joj uništava dom.Sultan joj kaže da je cd kod nje, daje joj cd i kaže joj da ide da spasi svoj dom.

Arda treba da potpiše papire za razvod.Evsun mu u tom trenutku šalje poruku da je cd kod nje.Arda se smeje i cepa papire, baca joj ih u lice i kaže da mogu biti kod nje.Arda joj kaže da je Evsun uzela cd i uništila ga i da on više ne želi da je vidi.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!