Beskrajna ljubav 16. epizoda!

Beskrajna ljubav-Crna ljubav-Kara Sevda

Beskrajna ljubav 16. epizoda!

By  | 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beskrajna ljubav 16. epizoda!

Kemal i Nihan pronalaze Keren i dolaze na njena vrata. Emir ih je pratio i došao za njima, govori da će ipak biti onako kako je on zacrtao. Nihan je drago što je pronašla Keren, govori joj da moraju da razgovaraju, Keren ih čudno gleda. Keren kaže Kemalu i Nihan da odlaze. Kemal zadržava vrata, govori joj da razgovaraju samo dva minuta. Emir svojim ljudima pokazuje pištolj, govori im da ne postoji drugi način da se ubedi ruskinja. Emirovi ljudi obavljaju posao koji im je naredio Emir. Javljaju Emiru da je posao završen.

Zejnep radi sve moguće kako bi se što brže udala za Ozana i tako ušla u Emirov život. Emir odlučuje da iskoristi slike na kojima je sa Zejneb kako bi još više naljutio Kemala i tako ga isprovocirao. Lejla je postala glavna meta Emira, nakon sto je Nihan otišla kod nje da potraži utočište u najtežim trenucima. Ozan i Zejneb se tajno venčavaju, posle venčanja držeći se za ruke odlaze kući. Kemal i Nihan ne znaju za planove brata i sestre, svu svoju snagu usmeravaju kako bi se rešili Emira.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!