Renata daje dokaze protiv Dijamantisa Krisanti, Demetra bježi od Patrokla

Brusko-Mprousko

Brusko – 760. i 761. epizoda – Renata daje dokaze protiv Dijamantisa Krisanti, Demetra bježi od Patrokla!

By  | 

Renata daje dokaze protiv Dijamantisa Krisanti, Demetra bježi od Patrokla

760: Mateo pokušava da umiri Stelu koja gleda Anastaziju kako uzima bebu u rukama. Renata je nestala sa novcem, a Dijamantis je zabrinut za Sifisa. Nesreća Danae uništava sve nade AHila i Melina. Demetra dolazi u jak konflikt sa Patroklom. Krisanti pomaže da Paul i Anastazija prihvate Paolu kao ženu koja znači Sifisu. Dok Dijamantis traga za Renatom, u isto vrijeme nalazi ključ povezan sa novcem.
761: Renata da je sve dokaze protiv Dijamantisa Krisanti.

Zbog tajnog sastanka, Paul sve više sumnja u Krisanti, optužujući je da ima paralelnu vezu. Ona je pogođena pričom o rastavi. Melina i Ahil pokušavaju da spase situaciju. Stela izluđuje Matea zahtjevima i Anastazija zbog ljubavi prema djetetu pokušava održati balans među njima. Sifis nastavlja sa planom da zbliži Stefani sa Paolom i organizuje slučajni sastanak u 3. Demetra bježi od Patroklove kuće. Kada on shvati i prijeti, a ona pita Nektarija da se vidi, on joj govori da vrati dva miliona.
Picture source: twitter

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site