Nektarije i Aleksandra se spremaju za vjenčanje, Melina je trudna

Brusko-Mprousko

Brusko – 764. i 765. epizoda – Nektarije i Aleksandra se spremaju za vjenčanje, Melina je trudna!

By  | 

 Nektarije i Aleksandra se spremaju za vjenčanje, Melina je trudna

764: Anastazija je odvedena na planinu i u lošem je psihičkom stanju nakon smrti svog djeteta i razmišlja o samoubistvu. Sifis i Mateo pokušavaju da je pronađu. Stelini roditelji su stigli na Krit i situacija je izmakla kontroli. Patroklo je očajan i to ga čini još opasnijim. Demetra odbija bilo kakav kontakt sa njim i ividimo da je odlučila da da šansu sastanku sa Sotirou, advokatom. Nektarije i Aleksandra saopšte planove da se vjenčaju Ahilu i Melini. Dijamantis dolazi na Kipar da bude na Nektarijevom vjenčanju, a sa druge strane posmatra Krisanti koja se tajno nalazi sa Manousos da joj pomogne da nadigra Dijamantisa.

765: Melinina trudnoća donosi veliku radost u život para i optimistični su po pitanju budužnosti. Stefani je opesisvna Sifisom. Patroklo je pritiskan od strane Demetre da vrati novac. Dijamantis je informisan o Krisantinom sastanku sa Manousosom i vraća se na Krit brzo. Nektarije i Aleksandra su pred posljednim korakom pred vjenčanje i porodicas Mateo se spremna za srećan događaj.
Picture source: Gossip-tv

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site