Policija dolazi po Dijamantisa sa nalogom za hapšenje

Brusko-Mprousko

Brusko – 768. i 769. epizoda – Policija dolazi po Dijamantisa sa nalogom za hapšenje!

By  | 

 Policija dolazi po Dijamantisa sa nalogom za hapšenje

768: Patroklo stiže na Kipar da spriječi novu Demetrinu vezu. U Hanji, Manousos sklapa dogovor sa Krisanti. Melina i Ahil dobijaju novu priču od policajca Archontakija u vezi otmice Love. Misleći da zna i da je odobrila Sifisovo vjenčanje sa Paolom, Gethsemane se izlane pred Stefani.
769: Dafne izgleda ljubomorno zbog Chrismovog interesovanja za Rejčel. Mateo, Anastazija i sin Dimitri stižu u Hanju, ali sretnu Steline roditelje u bolnici. Mateu je dosta i pita Stelu da kaže cijelu istinu. Sifis pokušava da sredi situaciju koju je Gethsemane stvorio i ubjeđuje je da nije Paola udata.

Stefani mu ne vjeruje i krivi ih sve. Ahil i Melina saznaju od policajca da je drugi učesnik u otmici na korak da priča i izda Patrokla, kao mozga operacije. Patroklo se krije u hotelu gdje je Demetra, ona je uplašena i moli Nektarije da ode po pomoć. Kada Sifis upozori Ahila da je Patroklo naoružan, shvataju da je situacija izmakla kontroli i da je opasno. I dok Dijamantis siguran da je poduzeo sve mjere da sakrije loša djela, policija kuca na vrata sa nalogom za hapšenje za seriju zločina.
Picture source: news voice

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site