Dehleez - Asad saznaje da su Arvind i ostali teroristi

Dehleez

Dehleez (73. ep.) 25.05.2016. – Asad saznaje da su Arvind i ostali teroristi, informiše Yasha i Abhaya!

By  | 

Dehleez – Asad saznaje da su Arvind i ostali teroristi

Arvind pita prijatelje da isključe telefone. Odu. Asad dolazi kući i signalizira ujni tj. svojoj majci za ključ. Ona se izgovara kod ujaka i ode da da ključeve Asadu. On je zagrli nazvavši je najboljom i ode. Asad i Radhika odu do stana. Ona pita gdje su došli. Asad veli da je to njegov stan, njegovi prijatelji tu žive. Radhika upita da li su došli da vide njih. On negira, oni su otišli u Agru, došli su po neke stvari tu. Ona upita “pa?”, on veli da je ona tu da mu pomogne da uzme te stvari, ako ne bude znao. Pronalazi dodatnu bravu i veli da je mora slomiti, objasniće prijateljima kasnije, pita se zašto treba ta brava kad vrata već imaju bravu. Dobije ideju i pozove čovjeka da napravi ključ.
Čovjek otvara vrata, Asad i Radhika ulaze unutra. Smiju se. Ona pita koje stvari treba uzeti. On veli da će uzeti, čemu žurba. Radhika govori da je vjenčanje danas. Asad veli da je u 7, a sada je 3:30, to znači da imaju nekoliko sati, prazan je stan, sami su i…Smije se i hoda ka njoj. Plešu na “Ishq Wala love ” pjesmu.
Romantični su, ona se postidi i zagrli ga. Dobije poziv od oca i govori da je došla u market po neke knjige, dolazi za 15 minuta. Asad se budni, ona veli da mora da ide. On se rastuži, ona mu priđe i govori da je zabavila. Poljubi ga u obraz. Smiju se. Ona mu kaže da ga voli, on njoj isto. Pozdrave se i ona ode. Asad je jako srećan.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!