Dil Se Dil Tak 243. ep.,Shorvori se budi nakon 3.meseca kome!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 243. ep.,Shorvori se budi nakon 3.meseca kome!

By  | 
Post ce biti dostupan nakon kratke reklame.

Dil Se Dil Tak 243. ep.,Shorvori se budi nakon 3.meseca kome!( 9.1.2018.)
Part pita Dadua da venčanje bude jednostavno.Dadu kaže da ga razume, ali Teni je ovo prvo venčanje i da sigurno o tome ima neke snove.On mu kaže da ide kod Teni i da je ona sa Ipshitom.Jalpa razgovara telefonom sa Indu, a zatim govori Bharatu da moraju biti na venčanju i da prisustvuju sreći porodice.Bharat joj kaže da ne mogu da glume sreću.Ona ga pita da li njihov sukob može ostati tajna do venčanja zarad Tenine i Partove sreće.

Part dolazi u sobi dok se Teni i Ipshita igraju.Part je umoran i zaspi.Teni se smeje i seća se kako je zaprosio.Partova glava umalo da padne sa kauča, Teni ga pridrži i stavi mu jastuk.Njena kosa se uprede u njegovoj košulji i ona se brine da će Part pomisliti da je želela da iskoristi šansu.Part se budi.Indu i Ba dolaze i Indu pročišćava svoje grlo.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!