Dil Se Dil Tak 326. ep.,Teni stiže u Bansuali kuću!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 326. ep.,Teni stiže u Bansuali kuću!

By  | 

Dil Se Dil Tak 326. ep.,Teni stiže u Bansuali kuću!( 15.5.2018.)
Teni odlazi.Igbal je uznemiren i pita je da li će se vratiti.Teni ga uverava da se radi samo o 2 dana.Ona ga poljubi u ruku i ostane na njoj trag karmina.U Barodu, Igbal šalje vozača i auto za Teni.Ona otvara vrata i nalazi poruku od Igbala i poklone.Igbal je zove i kaže da će dobijati poklone svakog sata.Teni ga pita odkud je znao gdfe je ona.Igbal joj govori da je on pametan i da sve sazna.Teni mu kaže da je pusti da uživa malo sa svojim damana, a on neka se opusti sa devojkama.Njih dvoje će se uskoro venčati.Igbal kaže da više ne želi da uživa u ženskom društvu i želi da se njih dvoje što pre venčaju.Nakon poziva, Teni razmišlja o Partu i kaže vozaču da je odveze u Bansuali kuću.

Ipšita kaže Ba da joj je donela tenisku lopticu umesto jabuke.Ba se pita ko nju može da prevari da pojede jabuku.Teni dolazi u Bansuali kuću sa flešbekovima nekih sećanja iz prošlosti .Ipšita izlazi napolje da se igra sa lopticom i udara Teni.Part se budi i oseća da će se nešto desiti.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site