Dil Se Dil Tak 326. ep.,Teni stiže u Bansuali kuću!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 326. ep.,Teni stiže u Bansuali kuću!

By  | 

Teni i Ipšita prepoznaju jednu drugu iz tržnog centra.Ipšita gleda u Teninu torbu i traži od nje da joj je vrati.Teni kaže da nije došla tu da bi nešto vratila.Teni joj kaže da se ponaša lepo i da pozove svog oca.Ipšita joj kaže da neće ući u njenu kuću ako joj ne vrati torbu.Teni vidi da Ipšita u džepu krije jabuku i pretpostavlja da će da je baci.Teni kaže Ipšiti da će odati njenu tajnu porodici, kako stalno baca jabuke.

Ipšita baca jabuku u uglu i zove Parta i Dadi i govori da joj je ta teta bacila jabuku.Part sa porodicom izlazi napolje i srećni su što vide Teni.Ipšita se žali Partu da joj je Teni bacila jabuku i da joj je ona u radnji uzela torbu.Part obećava Ipšiti da će joj kasnije dati torbu, sada mora da razgovara sa Teni.Part uvodi Teni u kuću i kaže Ipšiti da ide u sobu.Ipšita odbija, te Part viče na nju.Ipšita je uznemirena.
Teni pere jabuku i daje je Ipšiti da jede, govori joj da na svetu ima mnogo ljudi koji nemaju da jedu ništa.Ona je upozorava da će reći njenoj porodici njenu tajnu o bacanju jabuka.Ipšita uzima jabuku i odlazi u sobu.Part govori Mohini da je Ipšita ljuta i da treba da ode da je oraspoloži.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site