Dil Se Dil Tak 326. ep.,Teni stiže u Bansuali kuću!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 326. ep.,Teni stiže u Bansuali kuću!

By  | 

U sobi, Ipšita se žali Shprvorinoj slici da je ta teta stvarno loša i da je tata zbog te tete vikao na nju.Mohini dolazi kod Ipšite i govori joj da ako ta teta udje u kuću , otac više nikada neće nju slušati.Mohini grli Ipšitu.

Teni govori Partu da joj kaže sve o njenoj prošlosti.Indu joj kaže da mora ostati kod njih naredna 24 sata i da će se sama setiti prošlosti.Ona joj kaže da ode u svoju sobu i da odmori.Teni hvata Parta za okovratnik i traži od njega da joj kaže sve o njenoj prošlosti.Part joj kaže da posluša njegovu majku.Teni ga upozorava da će Igbal biti tu ako prodje minut više od 24 h.Part razmišlja da je to želeo i da se nada da će se Teni u svojoj sobi svega setiti.Gore, Mohini kaže Ipšiti da svi u kući žele tu tetu da pretvore u njenu majku.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site