Dil Se Dil Tak 326. ep.,Teni stiže u Bansuali kuću!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 326. ep.,Teni stiže u Bansuali kuću!

By  | 

Teni proklinje Partovu porodicu dok hoda hodnikom i razmišlja da neće otići iz kuće dok ne sazna ko je dete koje je ona rodila.Ipšita prilazi Teni i kaže joj da odmah napusti njenu kuću, došla je pripremljena, te uperi pištolj u nju.Ipšita je udari u oko.Teni želi da je ošamari, ali se zaustavi i uzme joj pištolj iz ruku.Ipšita je povredjena.Teni je zabrinuta za nju i miluje je.Part ih posmatra iz ugla.Ipšita ga primeti i govori mu da je ta teta povredila.Teni kaže da joj je ona majka ona bi…A zatim odlazi u svoju sobu.Ipšita takodje odlazi.Indu dolazi i kaže Partu da je sve stavila u Teninu sobu.

Teni ide u sobi i ljuta je na Ipšitu.Ona se pita zbog čega nije mogla da udari to dete.
Gledaćete:Teni pita Parta kako Ipšita može da bude njena kćerka.Kako majka može da zaboravi da je rodila, ona ne oseća ništa.Igbal dolazi tu i pita je šta to treba da oseti.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site