Dil Se Dil Tak - 79. epizoda 1. deo, ( 18.05.2017.), Parth i Shorvori su ljuti na Teni!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak – 79. epizoda 1. deo, ( 18.05.2017.), Parth i Shorvori su ljuti na Teni!

By  | 

Dil Se Dil Tak – 79. epizoda 1. deo, ( 18.05.2017.), Parth i Shorvori su ljuti na Teni!
Prevod: Maya. Hvala, uživajte! 🙂

Epizoda počinje kako Shorvori iznenađeno pita Teni: ,,Rekla si mu ‘da’? Prihvatila si venčanje?” Teni potvrđuje. Parth: ,,Do juče si mrzela Amana? Šta te je tako odjednom promenilo? A pa da, znam, novac! Ali stvarno nisam znao da ćeš toliko nisko pasti zbog novca, Teni! Stvarno.” Teni: ,,Moja pohlepa se povećala. Sada želim i svoju porodicu. Želim da imam porodicu, nekoga ko će brinuti o meni. Neko ko će me voleti. Vi ćete me izbaciti iz ove kuće nakon što vam rodim bebu, i ko će onda biti uz mene? Ko će me štititi? Ko?! Ako mi Aman može podariti sreću, to je onda to.”

Shorvori: ,,Ne, Teni. Ovo je pogrešno! To nije veza..” Teni: ,,Molim te, Shorvori. Nemoj samo ti da me učiš šta je dobro, a šta je loše! Ti si sebi život veoma lego sredila, nakon što si se udala za Partha..” Parth: ,,Teni, kako se usuđuješ da tako pričaš sa Shorvori? Ona se udala za mene zato što me voli i udala bi se makar bio siromašan! Nemoj nikad više porediti sebe sa Shorvori. Vas dve niste iste!” Shorvori: ,,Istina je da ti ne voliš Amana, Teni.” Teni: ,,Čak i neka venčanja bez ljubavi uspevaju. Ja ću se zaljubiti kad-tad.” Parth: ,,Ovo nije venčanje, to nije veza! Venčanje je sastavljeno od ljubavi. Tvoje namere su veoma pogrešne, Teni. Mnogo grešiš! Ti nikada ne možeš nikoga voleti. Htela si da prekineš naš dogovor zarad novca. Koja je garancija da Amana nećeš ostaviti, kada ti neko drugi ponudi više novca?!” Teni: ,,Ne, niko nije rekao da ja prekidam dogovor sa vama. Ja sam vam obećala – ja ću roditi tu bebu i onda se udati za njega.” Parth pita kako će se to desiti. Pita je šta će raditi kada se beba rodi i šta će reći Amanu.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site