Dil Se Dil Tak - 79. epizoda 2. deo, ( 18.05.2017.), Parth i Shorvori su ljuti na Teni!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak – 79. epizoda 2. deo, ( 18.05.2017.), Parth i Shorvori su ljuti na Teni!

By  | 

Dil Se Dil Tak – 79. epizoda 2. deo, ( 18.05.2017.), Parth i Shorvori su ljuti na Teni!

Teni razmišlja da je Parth I Shorvori nisu podržali, a ona je samo mislila na svoju budućnost. Shorvori mi je donela doručak, a nije me čak ni pogledala, a Parth nije ni došao da me vidi.Aman dolazi i kaže joj da je on njena zvezda.Teni kaže da zvezde izlaze noću. Aman joj kaže da će onda sebe nazvati nebom jer je ono uvek uz njih.On joj kaže da je ona zabrinuta, pa je on došao da je vidi.Teni ga pita ko ga je zvao i kaže da treba da joj dozvoli da bar dva minuta bude sama.Aman kaže da je mislio da će biti srećna kad ga vidi.Teni kaže da je srećna kad ga vidi, ali da ne želi da ih vide članovi porodice.Aman joj kaže da je u pravu i da treba da odu gde ih niko neće videti.On je izvodi napolje.

Aman izvodi Teni ispred kuće, oni sedaju u auto.Aman joj kaže da su daleko od kuće i da niko ne može da prekida njihovu romansu.Teni ga pita da je pusti da ide.Aman je pita da li ima nešto da mu kaže?Teni kaže da nema.Aman se smeje i uzima joj ruku.Kaže joj da je za brak važna ljubav.Teni se seća Parthovih reči da ona ne može voleti, jer ima pogrešne namere.Aman kaže da je brak bez ljubavi beskoristan, ne može se neko forsirati na ljubav, ako ga ne voli, treba da mu kaže.Teni istrgne svoju ruku, kaže mu da kad nije priznala ljubav jurio ju je, a kada mu je priznala ne veruje joj.Kaže mu da je on lud.Aman kaže da jeste, ali sada će biti dobro jer ju je našao.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site