Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 189. deo

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 189. deo

By  | 

 

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 189. deo
Akaš je odmah nazvao producenta. Izvinio se što ga uznemirava, ali želi da ga pita da li još neko sem njega i one mlade žene zna da će se serija snimati o njihovom životu.
Producent: “Da, dosta njih znaju iz produkcijske kuće.”
Akaš: “Molim Vas, želim da se to sve stopira, a ja ću Vam platiti koliko god Vi želite za Vaše izgubljeno vreme oko pripreme za seriju.”
Producentu nije bilo jasno kakav problem je nastao i zašto želi da sve stopira.
Akaš: “Moja žena i ja smo saznali da ste tražili da i njena baka priča svoj život, saznali smo i da se potresla.” Producent: “Da, pošto je ona nepismena želeli smo malo da popričamo sa njom, da nam nešto ispriča i o svom mužu, a i o njenoj ćerci. Znate, interesovalo nas je kako je došlo do tog nesrećnog slučaja jer se u dnevniku spominje da je njena ćerka bila nevina u zatvoru. Gospođa Bharti mi je ispričala ceo njen život, i više nego što me je interesovalo. Nisam hteo da je prekidam, kucao sam sve što mi je govorila. Gospodine Četerđi, zašto želite da stopirate seriju? Jeste gospođi Bharti dok je pričala bilo teško, i ja sam je prekidao i slao kući da se odmori, ali dok je odlazila sama bi mi rekla da će i sutradan doći da nastavi svoju priču. Niste li se možda naljutili zbog nje?”
Akaš: “Ne, nisam zbog nje, postoji jedan drugi problem. Vi znate da je moja žena ćerka Vira Sing Budele, to je čuveno prezime. Mi smo ranije imali puno problema sa novinarima i često smo bili izloženi raznim skandalima i lošom pričom o mojoj ženi. Ne znam da li je moja žena i o tome pisala u svojim dnevnicima. I sada kada bi saznali da se radi o nama mi bi izgubili svoj privatan život, stalno bi imali znatiželjne novinare ispred kuće, ne bi mogli normalno da živimo.” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site