Doktor Haus od 142. do 144. epizode!

Americke Serije

Doktor Haus od 142. do 144. epizode!

By  | 

pageDoktor Haus od 142. do 144. epizode!
142 epizoda

Kad Arlene bude primljena u Princeton-Plainsboro i zatraži da je Hause ne leči, Hause mora smisliti neke nekonvencionalne metode kako bi je izlečio. Tokom procesa otkriva neke tajne koje je Arlene skrivala od Cuddy i njene sestre Julije. U međuvremenu, Hauseove metode Arleninog lečenja navode Mastersovu da preispita svoje “striktno po pravilima” shvatanje medicine, a Taub od bivšeg šuraka dobija posao sa strane, koji uzima svoj danak.

143 epizoda
Mastersova pokušava popraviti odnos između pacijentkinje sa savršenim pamćenjem i njene sestre jer pacijentkinj inat prema sestri ugrožava njeno lečenje. U međuvremenu, Hause pokušava pomoći Wilsonu da nađe partnerku za izlazak, ali otkriva da je njegov prijatelj već nekog našao, a Foreman nudi pomoć Taubu oko učenja za Taubov predstojeći stručni ispit.
144 epizoda
Nakon što Hause traumatizira 5. razred jedne osnovne škole eksplicitnim medicinskim pričama za Dan karijera, poslan je u direktorov ured, a dvoje učenika daju mu savet o vezi s Cuddy.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site