Doktor Haus od 165. do 168 epizode!

Americke Serije

Doktor Haus od 165. do 168 epizode!

By  | 

pageDoktor Haus od 165. do 168 epizode!
165 epizoda

Hause i tim suočavaju se sa disciplinskim saslušanjem koje vodi dr. Cofield nakon što nastavnik hemije, koji je u bolnicu primljen zbog paralize, postane nasilan i ozbiljno povredi člana Hauseovog tima. Dok život kolege visi o koncu, dr. Cofield mora izvagati Hauseove neobazrive metode naspram njegovih uspešnih rezultata.

166 epizoda
Nakon što je bio na ivici smrti, Chase se preispituje treba li se vratiti u Hauseov tim. U međuvremenu, uzima slučaj pacijentkinje, časne sestre koja se upravo treba zavetovati na službu, kad ona počne povraćati i ispoljavati neurološke simptome. Tokom lečenja razvije osećanja prema njoj, što ugrozi njegovu objektivnost.

167 epizoda
Bračni savetnik kolabira dok je držao govor. Otkriva se da, uz probleme sa vidom i jetrom, njegov nizak nivo testosterona pozitivno utiče na njegov brak i karijeru. U međuvremenu, Hauseova supruga vraća se kako bi pripremila Hausea za razgovor sa Agencijom za domovinsku sigurnost, kako bi dobila dozvolu za ostanak u SAD-u, a članovi tima bore se za mesto Hauseovog zamenika.

168 epizoda
Nezavisni slep čovek primljen je u bolnicu nakon što doživi halucinacije izazvane zvukom i uskoro počne iskašljavati krv. Međutim, njegovo lečenje moglo bi ga ostaviti u gorem stanju nego ranije. U međuvremenu, Hauseova majka iznenada se pojavljuje u bolnici kako bi Hauseu rekla za svoju novu vezu.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site