Elif - od 703. do 712.- Kerem počinje raditi u firmi, Vildan krije Elif od Tarika

Elif

Elif – od 703. do 712. ep. – Kerem počinje raditi u firmi, Vildan krije Elif od Tarika!

By  | 

703: Elif se ne odvaja od Rejhan. Humejra je povrijeđena majčinim odlaskom u bolnicu zbog služavke i odlučuje da se preuzme stvar u svoje ruke. Madžide je zgrožena njenim ponašanjem. Elif i Kerem primaju srećnu vijest, ali Rejhan se još uvijek bori za život.
704: Kerem otvoreno daje Parli do znanja da neće dozvoliti da ponižava Rejhan. Ukućani se pitaju kako je došlo do nesreće, Kerem obećava Elif da će krivci prvo njemu odgovarati. Misleći da ga čuje i da će je njegove riječi podstaći, Kerem govori Rejhan o svojim osjećanjima prema njoj.
705: Rejhan se probudi i donese sreću na lice Elifu i Kerem. Tarik je nezadovoljan. Plašeći se da će Elif sve ispričati Keremu, zaduži Vildan da je otme. Kerem zadirkuje REjhan. Humejra je uporna u namjeri da zatrudni.
706: Elif želi da kaže Keremu da Tarik stoji iza svega, ali Vildan je spriječava. Kerem se raspravlja sa njom. Humejra zakaže sastanak kod doktora u vezi trudnoće. Tariku se to ne sviđa, ne želi dijete.
707: Vildan sve više sumnja da je Elif Tarikova kćerka. Odluči uraditi DNK analizu. Rejhan se oporavlja. Rana odluči napraviti konkretnije poteze u vezi Tarika.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site