Elif bježi od Seme, Kerem doživi uspjeh u firmi zahvaljujući Rejhan

Elif

Elif – od 722. do 726. ep. – Elif bježi od Seme, Kerem doživi uspjeh u firmi zahvaljujući Rejhan!

By  | 

722: Sema odlučuje da zarađeno novac uloži u sebe. Tarik se pita da li se Rana distancirala jer je saznala da je Humejra trudna. Rejhan opet upada u nezgodnu situaciju sa Keremom. Džafer nalazi Semine nove cipele, sluti da ga je dobila od Vildan. Elif bježi od njih.
723: Džafer i Sema tragaju za Elif. Kerem zaboravlja u kući važan fajl zbog koga bi mogao izgubiti posao. Rejhan ga nalazi i dostavlja u firmu- Birdže je takođe u strahu da će izgubiti posao. Tarik je iznenađen Raninim poslovnim odnosom prema njemu.
724: Džafer uspije da uhvati Elif, ali ona ponovo pobjegne. Kerem ugleda Rejhan dok je na sastanku sa važnim klijentom i osjeća se čudno. Svi su srećni zbog sklopljenog posla. Tarik je uznemiren zbog Keremovog uspjeha. Elif lutajući naleti na Žulide i Emirhana.
725: Birdžino ushićenje radi dobivena posla prekida Ranin izljev nezadovoljstva zbog Birdžina podmetanja amaterke na prezentaciji. Kerem pokušava da se izvini Rejhan zbog riječi od prethodne noći i u znak izvinjenja joj poklanja novi model cipela iz firme. Žulide odvede Elif u Tulajinu radnju da se ugrije. Tulaj govori Leman da će se radije odreći radnje nego Žulide.
726: Elif odlazi od Žulide. Kerem osjeća krivicu jer je Rejhan uganula nogu i pokušava da joj pomogne. Parla ludi od ljubomore. Tulaj je uznemirena zbog Lemaninog ultimatuma, Vejsel je smiruje, to je zakonski nemoguće.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site