Elif- od 744. do 748. epizode - Vildan preda Elif Tariku

Elif

Elif- od 744. do 748. ep. – Vildan preda Elif Tariku!

By  | 

744: Kerem je tužan i razočaran zbog Rejhaninog odlaska. Madžide to primjeti, ali on opravdava svoje stanje svojim obavezama.
745: Vildan nastoji od Elif saznati o njenoj porodici kako bi shvatila zašto je Elif toliko važna Tariku. Melek je sigurna da je Elif živa, ali u lošem je psihičkom stanju. Tarik pokušava da se pomiri sa Ranom. Rana iskorištava situaciju i postavlja svoje uslove.
746: Tarik je uznemiren jer Kerem napreduje u firmi. Odluči da to prekine i razgovara sa njim. Otkazuje večeru sa Ranom. Kerem svjedoči njegovom razgovoru sa svojim ljudima na parkingu firme.
747: Vildan dolazi u vilu pod izgovorom da treba razgovarati sa Tarikom. On je bijesan i naslilan prema njoj jer rizikuje da ih porodica vidi. Ona smišlja novi plan. Obećava Elif da će je odvestti kod Melek. Međutim, umjesto Melek, pojavljuje se Tarik.
748: Elif pokušava pobjeći Tariku, ali ne uspije. Vildan je zadovoljna, misli kako će je Tarik vratiti u vilu, ali on je odmah razuvjeri. Keremova čežnja za Rejhan sve više raste. Parla mu se pokušava približiti. U kompaniji počinju pripreme za modni sajam u Milanu, ali Tarik zbog tajnih poslova koje radi ne želi ići na sajam.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site