Turske-Serije.Net http://turske-serije.net Turske Serije :: Indijske Serije :: Online :: Unapred :: Epizode Fri, 19 Jan 2018 18:32:34 +0000 en-US hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.9.2 Neželjene 2 (53. ep.) – Anu će zastupati Janvin slučaj! http://turske-serije.net/nezeljene-2-53-ep-anu-ce-zastupati-janvin-slucaj/ Fri, 19 Jan 2018 18:32:34 +0000 http://turske-serije.net/?p=113475 Anu će zastupati Janvin slučaj! Malhari kaže Anu da je saznala za slučaj njene sestre i kaže joj da prvo obavi kućne poslove, pa će onda razmisliti da li će da je pusti da ide ili ne. Služavka kaže da će ona zaliti biljke, a ona neka obavi drugi posao. Balwant sa požudom posmatra služavku […]

The post Neželjene 2 (53. ep.) – Anu će zastupati Janvin slučaj! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Anu će zastupati Janvin slučaj!

Malhari kaže Anu da je saznala za slučaj njene sestre i kaže joj da prvo obavi kućne poslove, pa će onda razmisliti da li će da je pusti da ide ili ne. Služavka kaže da će ona zaliti biljke, a ona neka obavi drugi posao. Balwant sa požudom posmatra služavku dok ona zaliva biljke. On joj priđe i polije je vodom koristeći crevo. Ona plače. Anu vidi kako se Balwant loše ponaša prema njoj i seti se kako se loše ponašao i prema njoj. Ona vidi crveni čili na terasu i ode po njega. Ona na njega baci crveni čili. Balwant viče. Malhari dođe i kaže služavki da donese led. Anu kaže da je slučajno pao (čili). Malhari ode po nešto. Anu kaže da mu danas oči gore i preti da će ga spaliti živog ako vidi da se loše ponaša prema nekoj devojci.

Anu ga polije vodom i kaže joj da ne misli da su njene reči samo pretnja. Rantej je u zatvoru i kaže da će sve oči biti uprte u njega. Ranveer i Tej se smeju. Rantej kaže da će Yuvraj dovesti Anu tu i kaže Ranviru da navuče u zamku još devojki.
Balwant kaže Yuvraju da će danas Rantej biti oslobođen a pokušaj Amma ji da uništi njegovu porodicu će propasti. Anu dođe tu i pokuca na vrata. Balwant se žali na nju Yuvraju. Yuvraj traži od nje da ga pozdravi. Anu kaže da su se jutros videli. Balwant kaže da je ona “nezgodna” i ispriča mu kako je bacila crveni čili na njega i kaže mu da misli na Rantejevu slobodu. Yuvraj je pita zašto je bacila crveni čili na Balwanta. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

The post Neželjene 2 (53. ep.) – Anu će zastupati Janvin slučaj! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Simar (2023. ep.) 18.01.2018. – Pijuš ne može da se pomiri sa činjenicom da Rošni nema! http://turske-serije.net/simar-2023-ep-18-01-2018-pijus-ne-moze-da-se-pomiri-sa-cinjenicom-da-rosni-nema/ Fri, 19 Jan 2018 18:19:57 +0000 http://turske-serije.net/?p=113471 Pijuš ne može da se pomiri sa činjenicom da Rošni nema! Prevod: Anabela. Hvala! 🙂 Epizoda počinje sa Pijušom koji gleda Rošninu sliku i pomisli da će se ona sigurno vratiti i izgrditi ga. Neće joj dati šansu da se požali, pokaže sobu koju sredi po njenom ukusu. Moli je da se vrati i plače. […]

The post Simar (2023. ep.) 18.01.2018. – Pijuš ne može da se pomiri sa činjenicom da Rošni nema! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Pijuš ne može da se pomiri sa činjenicom da Rošni nema!

Prevod: Anabela. Hvala! 🙂

Epizoda počinje sa Pijušom koji gleda Rošninu sliku i pomisli da će se ona sigurno vratiti i izgrditi ga. Neće joj dati šansu da se požali, pokaže sobu koju sredi po njenom ukusu. Moli je da se vrati i plače. Simar se obrati Mata Rani. Staramajka pita kako je Pijuš. Simar kaže da je on slomljen, zagrli je. Inspektor dođe i kaže da nisu mogli da pronađu Rošni, ali su pronašli njenu narukvicu na tom mestu. Ne želi da ih drži u iluziji i zabludi, možda se u vodi utopila, ili su je možda životinje u vodi pojele. Pijuš veli da je Rošni živa, on će otići da je dovede. Simar kaže da on ne ide nikuda. Pijuš odgovara da hoće. Samir kaže da policija traži Rošni. Pijuš dohvati nož i preti da će iseći vene, potreban je njegovoj Rošni. Samir i Prem ga uhvate za ruke i odvedu u sobu. On kaže da ga njegova Rošni zove. Simar neutešno plače. Sanđana se pita ko će da smiri Pijuša. Prem veže Pijuševe ruke i noge, pita ga da se dovede u red. Pijuš veli da je Rošni sama tamo, mora da ide da je potraži. Samir ga pita da bude miran. Pijuš sada plače, Rošni ga sigurno doziva.

Staramajka veli da im je Aaliya uništila sreću radi svoje osvete. Prem kaže da su vezali Pijuša kako bi ga iskontrolisali. Simar je šokirana i oseća bol. Prem kaže da i on oseća jednaku bol. Samir izjavi da nisu imali drugog izbora, trebalo bi da se konsultuju sa doktorom. Simar govori da joj sin nije lud, bolje bi bilo da ga podrži umesro što tako priča. Zar ne zna kako se ona oseća? Samir kaže da je rekao za njegovu dobrobit. Prem se slaže sa Samirom. Simar se ne slaže sa tim da Pijuš ide kod doktora, ide da priča sa njim. Staramajka veli da je Pijušu potrebna majka sada. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

The post Simar (2023. ep.) 18.01.2018. – Pijuš ne može da se pomiri sa činjenicom da Rošni nema! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
SiddhiVinayak – 57. epizoda – Vin shvata da je Sidi njegova drugarica iz detinjstva! http://turske-serije.net/siddhivinayak-57-epizoda-vin-shvata-da-je-sidi-njegova-drugarica-iz-detinjstva/ Fri, 19 Jan 2018 17:45:10 +0000 http://turske-serije.net/?p=113461 SiddhiVinayak – 57. epizoda – Vin shvata da je Sidi njegova drugarica iz detinjstva! Vin ugleda Savitu sa sprata i nasmeši se. Kaže Hariju da pogleda, Savita je došla da ga vidi. Hari mu otkrije da je to Sidina mama. Vin se zgrane. Pomisli kako to onda znači da je učiteljica Sidu u stvari njegova […]

The post SiddhiVinayak – 57. epizoda – Vin shvata da je Sidi njegova drugarica iz detinjstva! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>

SiddhiVinayak – 57. epizoda – Vin shvata da je Sidi njegova drugarica iz detinjstva!
Vin ugleda Savitu sa sprata i nasmeši se. Kaže Hariju da pogleda, Savita je došla da ga vidi. Hari mu otkrije da je to Sidina mama. Vin se zgrane. Pomisli kako to onda znači da je učiteljica Sidu u stvari njegova Sidi. Pogleda u Sidi koja nevoljno pleše. Priseti se male Sidi i njihovog detinjstva. Odmah potom naredi Hariju da zaustavi Savitu jer će nastati katastrofa ako bude videla Sidi. Hari ga pita kako to misli. Vin mu kaže da je Savita majka njegove Sidi. Kaže Hariju da brzo ode i zaustavi je. Hari veli kako je on sam želeo da Savita vidi Sidi. Vin negira i tera Harija da ode i kaže Saviti da nije ona pozvana. Vin pogleda potom u Sidi i siđe dole. Savita je u gomili, i dalje pogledom traži Sidi. Vin dojuri do Sidi i rastera muškarce koji se muvaju oko nje, guraju je i bacaju novac na nju. On je podigne, te je prebaci preko ramena i odvede u neku sobu na spratu. Zaključa je tamo. Ona mu viče da otvori vrata.

Vin požuri do Savite. Hari povede Savitu u stranu i kaže joj da njena ćerka nije tu. Ona ga pita gde je onda, kako to misli. Hari laže da nije došao nju da pozove, napravio je grešku. Vin ugleda Savitu s leđa i priđe joj. Priseti je se iz detinjstva i oči mu se napune suzama. Počinje “Apne to apne hote hai” pesma. Vin posegne rukom ka njenom ramenu ali se zaustavi jer se setio kako je nedužan uhapšen zbog Zai. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

The post SiddhiVinayak – 57. epizoda – Vin shvata da je Sidi njegova drugarica iz detinjstva! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Kosem – 54. epizoda – Sultan Murat kreće u pohod! http://turske-serije.net/kosem-54-epizoda-sultan-murat-krece-u-pohod/ Fri, 19 Jan 2018 16:31:35 +0000 http://turske-serije.net/?p=113446 Prevod: Anabela. Hvala. 😀 Pogubljeni princ Kasim je sahranjen. Čitava palata je u žalosti. U trenutku kada sultan Murat želi da presudi i princu Ibrahimu, čudo se dogodi. Tada Murat promeni svoje mišljenje o tom pogubljenju. Ali, to nije sve, on objavi i svoju presudu za svoju majku, sultaniju Kosem. Njena kazna je tamnica u […]

The post Kosem – 54. epizoda – Sultan Murat kreće u pohod! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Prevod: Anabela. Hvala. 😀

Pogubljeni princ Kasim je sahranjen. Čitava palata je u žalosti. U trenutku kada sultan Murat želi da presudi i princu Ibrahimu, čudo se dogodi. Tada Murat promeni svoje mišljenje o tom pogubljenju. Ali, to nije sve, on objavi i svoju presudu za svoju majku, sultaniju Kosem. Njena kazna je tamnica u koju biva zatvorena. Murat kreće u svoj pohod na Bagdad, a kako bi se zaštitio od Kosem, on povede i princa Ibrahima sa sobom. Ona misli da ga je poveo da bi ga ubio u pohodu. I koliko god bilo teško, ona donosi odluku vezano za Murata. Saznaje i da je Sinan paša izdajica. Sinan je uhvaćen u pokušaju da pobegne. On i Kosem se konačno suočavaju. Sinan paša se odavno pobrinuo da Murat sazna šta Kosem planira, ali kako će on reagovati kada sazna za bolnu odluku koju mu je majka donela?

The post Kosem – 54. epizoda – Sultan Murat kreće u pohod! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Kosem – 53. ep. – Sultan Murat šalje dželate princu Kasimu i Ibrahimu! http://turske-serije.net/kosem-53-ep-sultan-murat-salje-dzelate-princu-kasimu-ibrahimu/ Fri, 19 Jan 2018 16:30:17 +0000 http://turske-serije.net/?p=113444 Prevod: Anabela. Hvala. 😀 Sinove sultana Murata, mladog princa Sulejmana i Selima je otrovao Sinan. Mladi prinčevi se razbole i umru. Sultan Murat još jednom iskusi bol gubitka deteta. Kada se razboli, svi misle da ima istu bolest koju su imali i njegovi maleni prinčevi. Kosem, koja misli da Murat neće preživeti, predstavi svoja dva […]

The post Kosem – 53. ep. – Sultan Murat šalje dželate princu Kasimu i Ibrahimu! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Prevod: Anabela. Hvala. 😀

Sinove sultana Murata, mladog princa Sulejmana i Selima je otrovao Sinan. Mladi prinčevi se razbole i umru. Sultan Murat još jednom iskusi bol gubitka deteta. Kada se razboli, svi misle da ima istu bolest koju su imali i njegovi maleni prinčevi. Kosem, koja misli da Murat neće preživeti, predstavi svoja dva preostala princa, Kasima i Ibrahima javnosti. Sultan Murat se čudesno oporavi, javno izbija sukob između njih. Sultan Murat donosi odluku za koju smatra da je jedini način da zaustavi Kosem, a to je pogubljenje svoje braće. On zatraži savet od šejhulislama. Kada Kosem ovo sazna, organizuje pobunu u kojoj će Murat biti svrgnut sa prestola. Međitim, upada u sopstvenu zamku. Sultan Murat šalje dželate princu Kasimu i Ibrahimu!

The post Kosem – 53. ep. – Sultan Murat šalje dželate princu Kasimu i Ibrahimu! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Kosem – 52. ep. – Kosem odlučuje da svrgne Murata sa trona! http://turske-serije.net/kosem-52-ep-kosem-odlucuje-da-svrgne-murata-sa-trona/ Fri, 19 Jan 2018 16:28:16 +0000 http://turske-serije.net/?p=113442 Prevod: Anabela. Hvala. 😀 Nakon što sultan Murad zatvori svoju braću, Kosem započinje rat sa njim, sa kog neće biti povratka. Ona se sveti za zarobljeništvo svojih sinova na najbolnije načine. Farya i Silahtar Mustafa su ubijeni. Sultan Murad je pogođen, oduzeti su mu najbliži ljudi. Misli da je njegova majka kriva za ova ubistva, […]

The post Kosem – 52. ep. – Kosem odlučuje da svrgne Murata sa trona! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Prevod: Anabela. Hvala. 😀

Nakon što sultan Murad zatvori svoju braću, Kosem započinje rat sa njim, sa kog neće biti povratka. Ona se sveti za zarobljeništvo svojih sinova na najbolnije načine. Farya i Silahtar Mustafa su ubijeni. Sultan Murad je pogođen, oduzeti su mu najbliži ljudi. Misli da je njegova majka kriva za ova ubistva, i još jednom u nizu se suočava sa njom. Revan mu je oduzet, on je primoran da donese odluku. Njegov pohod će sada biti Bagdad. Odlazi da povrati Revan i osvoji i Bagdad. Gulbahar sultanija se pojavljuje nakon mnogo godina i kidnapuje prinčeve sultana Murata. Ona ima ponudu za sultana, ili će biti po njenom, ili će mu ubiti sinove. Kosem donosi odluku da svrgne sultana Murata, svog sina sa trona i zarobi ga.

The post Kosem – 52. ep. – Kosem odlučuje da svrgne Murata sa trona! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Kosem – 51. ep. – Sultan Murat donosi odluku da presto nasleđuju samo sultanovi sinovi! http://turske-serije.net/kosem-51-ep-sultan-murat-donosi-odluku-da-presto-nasleduju-samo-sultanovi-sinovi/ Fri, 19 Jan 2018 16:26:48 +0000 http://turske-serije.net/?p=113440 Prevod: Anabela. Hvala. 😀 Nakon što sultan Murad osvoji Revan, on se vraća u prestonicu. Građani dočekuju svog sultana sa užitkom i ljubavlju. Sultan Murad je sada baš poput svojih predaka, vladar koji trijumfuje. Gulbahar sultanija je potpuno skrhana nakon smrti princa Bayezida. Ona se vidi lice u lice sa Kosem, nakon što vidi beživotno […]

The post Kosem – 51. ep. – Sultan Murat donosi odluku da presto nasleđuju samo sultanovi sinovi! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Prevod: Anabela. Hvala. 😀

Nakon što sultan Murad osvoji Revan, on se vraća u prestonicu. Građani dočekuju svog sultana sa užitkom i ljubavlju. Sultan Murad je sada baš poput svojih predaka, vladar koji trijumfuje. Gulbahar sultanija je potpuno skrhana nakon smrti princa Bayezida. Ona se vidi lice u lice sa Kosem, nakon što vidi beživotno telo svog sina. Princ Ibrahim postaje rob sopstvenih strahova nakon što svedoči pogubljenju svog brata, Bayezida. Njegovo stanje se svakim danom sve više pogoršava. Sultan Murad zahteva od Kosem sultanije objašnjenje za pismo koje je poslala. Sadržaj pisma stara jaz između majke i sina, prazninu koja ne može biti popunjena. Murad na sve strane traži pašu koji je pomagao Gulbahar. On otvoreno nju pita ime tog čovek, ali da li će Gulbahar izdati Sinan pašu? Nakon što sultan Murad sazna da je princ Bayezid bacio oko na njegov presto, postaje sumnjičav u vezi svih. Misli da i njegova druga braća možda imaju takvu ambiciju. Iz tog razloga on objavi da će presto oca nasleđivati sin. Sultanija Kosem i drugi prinčevi su skrhani zbog ove odluke. Sultan Murad objavljuje sudbinu svoje braće.

The post Kosem – 51. ep. – Sultan Murat donosi odluku da presto nasleđuju samo sultanovi sinovi! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Ishq Mein Marjawan- 87. ep. – Arohi saznaje da je Dip siroče kome je Roma pomogla! http://turske-serije.net/ishq-mein-marjawan-87-ep-arohi-saznaje-da-je-dip-siroce-koga-je-roma-usvojila/ Fri, 19 Jan 2018 15:42:12 +0000 http://turske-serije.net/?p=113420 Arohi tužna korača kroz kuću, prisjeća se kako joj se Mami ji predstavila kao socijalna radnica i lažno joj pomagala. Dolazi u kuhinju, ulje joj prska po ruci, ali ona ništa ne osjeća. Misli kako znači da je ta žena Sunanda ili kako se već zove takođe dio igre. Šef dolazi i ugleda kako joj […]

The post Ishq Mein Marjawan- 87. ep. – Arohi saznaje da je Dip siroče kome je Roma pomogla! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>

Arohi tužna korača kroz kuću, prisjeća se kako joj se Mami ji predstavila kao socijalna radnica i lažno joj pomagala. Dolazi u kuhinju, ulje joj prska po ruci, ali ona ništa ne osjeća. Misli kako znači da je ta žena Sunanda ili kako se već zove takođe dio igre. Šef dolazi i ugleda kako joj ulje prska po ruci i skloni joj ruku. Pita je da li je poludjela, kako ne osjeća bol. Arohi se nasmiješi, veli da ne osjeća nikakav bol. Ali kada je ranjena, shvata šta se dogodilo. Šef misli u sebi kako je čudna, moraće motriti na nju. Kaže joj da prestane kuvati i ode staviti ruku pod vodu i namazati melemom. Arohi ode.
Za stolom su Maja, Pritvi, Dip i Mami ji. Arohi donosi hranu. Krene servirati Mami ji, ona je zaustavi. Mami ji upita šefa zar joj nije objasnio pravila kuće. Šef je moli da oprosti, nova je. Arohi se izvini. Mami ji veli da je u redu, neka se više ne ponovi. Govori joj da je pravilo kuće da dok svi ne sjednu za sto, hrana se nikome ne servira. Dovode paralizovanog oca. Stiže i Tara. Veli da je Dip vodi na sastanak pa se spremala. Svi se uhvate za ruke i pomole Bogu. Arohi ih poslužuje. Krene servirati Tari koja slaže face, gadi joj se. Arohi se smije i servira.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

The post Ishq Mein Marjawan- 87. ep. – Arohi saznaje da je Dip siroče kome je Roma pomogla! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Dil Se Dil Tak 250. ep. – Part ugleda snimak sa Šorvori na TV-u! http://turske-serije.net/dil-se-dil-tak-250-ep-part-ugleda-snimak-sa-sorvori-na-tv-u/ Fri, 19 Jan 2018 15:37:01 +0000 http://turske-serije.net/?p=113419 Dil Se Dil Tak 250. ep. – Part ugleda snimak sa Šorvori na TV-u! Part i Teni razmišljaju šta sad da rade. Part predlaže da malo poričaju i govori joj kako je u svekoj vezi na prvom mestu prijateljstvo. Oni imaju sreće da su već jako dobri prijatelji i to će pomoći u učvršćivanju njihovog […]

The post Dil Se Dil Tak 250. ep. – Part ugleda snimak sa Šorvori na TV-u! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>

Dil Se Dil Tak 250. ep. – Part ugleda snimak sa Šorvori na TV-u!
Part i Teni razmišljaju šta sad da rade. Part predlaže da malo poričaju i govori joj kako je u svekoj vezi na prvom mestu prijateljstvo. Oni imaju sreće da su već jako dobri prijatelji i to će pomoći u učvršćivanju njihovog braka. Teni se slaže i dodaje da treba pustiti da se sve spontano odvija među njima, kad dođe pravo vreme. Njoj se prispava i legne. Part odlazi da se osveži i nakon toga i on leže u krevet. Oboma je pomalo neugodno, gledaju se. A onda okrenu jedno drugome leđa. Teni se potom uspravi. Part je pita ima li nekakvih problema. Teni veli da nema nego proverava da li je još uvek u krevetu (Part). On joj odgovara da počinju nov život i da ne mora brinuti, neće on nigde. Vrate se na spavanje.

Narednog jutra, Teni se probudi i s ljubavlju se zagleda u usnulog Parta. Seti se svog sna/iluzije, kako budi Parta (ono kad je zamišljala ko je osoba u koju je zaljubljena). Pomisli kako nije mogla ni pomisliti da će joj se to ostvariti, da će Part ovako mirno spavati kraj nje. Ona ustane i razgrne zavese. To probudi Parta. On ustane i pusti vesti. Teni se buni, umesto da joj poželi dobro jutro on će sada gledati vesti. Neka pusti neku muziku. Part odgovara da je to njegov jutarnji ritual. Teni veli da je njen ritual da sluša muziku ujutru. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

The post Dil Se Dil Tak 250. ep. – Part ugleda snimak sa Šorvori na TV-u! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Neželjene 2 (52. ep.) – Komal spreči da Yuvraj upuca Amma ji! http://turske-serije.net/nezeljene-2-52-ep-komal-spreci-da-yuvraj-upuca-amma-ji/ Fri, 19 Jan 2018 14:30:34 +0000 http://turske-serije.net/?p=113413 Neželjene 2 (51. ep.) – Komal spreči da Yuvraj upuca Amma ji! Prevod: Anabela. Hvala! 🙂 Epizoda počinje sa Yuvrajem koji kaže Amma ji da je poslala Komal nazad kući, ali nakon što je pozvala svoje ljude i lišila je poštovanja. Amma ji kaže da su je nahranili i poslali kući. Saroja pita šta to […]

The post Neželjene 2 (52. ep.) – Komal spreči da Yuvraj upuca Amma ji! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>

Neželjene 2 (51. ep.) – Komal spreči da Yuvraj upuca Amma ji!
Prevod: Anabela. Hvala! 🙂
Epizoda počinje sa Yuvrajem koji kaže Amma ji da je poslala Komal nazad kući, ali nakon što je pozvala svoje ljude i lišila je poštovanja. Amma ji kaže da su je nahranili i poslali kući. Saroja pita šta to govori, otkako je došla tu je bila sa njom. Jaydev kaže da Amma ji nije u stanju takvo nešto da uradi. Yuvraj kaže da su on i Amma ji ujedinjeni. Amma ji veli da su on i njegov brat Rantej isti, pita ga da puca. Saroja veli da je Yuvraj besan, pucaće. Amma ji joj kaže da ga pusti da puca. Yuvraj se priseti smrti svojih roditelja. On krene da upuca Amma ji, kada stigne Anu sa Komal. Yuvraj kaže da zna da je Anu isprala mozak Komal, sada niko ne može spasiti Amma ji. Anu je pita da ispriča istinu. Komal obeća Yuvraju, slagala je. Oni joj ništa nisu uradili, te injekcije su bile od obične glukoze. Yuvraj je pita šta to govori, šta je ono rekla kod kuće? Komal kaže da je to bila laž, pogrešila je, zahvaljujući Anu, skupila je hrabrosti da kaže istinu. Ali da nije slagala, udali bi je ta Jhakkada. Yuvraj je šokiran, kaže da će razgovarati sa Rajjo. Komal ga zamoli da ne razgovara sa njom. Amma ji ga pita da kazni nju, ali ne Anushku. Yuvraj veli da je njegov cilj da povredi nju, Anu se sama žrtvuje, ona mu nije neprijatelj. Još uvek se seća dana kada mu je ubila roditelje i sestru. Yuvraj, Anushka i Komal izađu, Amma ji gleda za njima.
Yuvraj se vrati sa Komal i Anu. Ukućani počnu sa ispitivanjem. Yuvraj veli da je razgovarao sa Amma ji, neka ne upituju Anu i Komal. Malhari pita Anu gde će, treba i hrana da se spremi. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

The post Neželjene 2 (52. ep.) – Komal spreči da Yuvraj upuca Amma ji! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>