Turske-Serije.Net http://turske-serije.net Turske Serije :: Indijske Serije :: Online :: Unapred :: Epizode Sun, 17 Jun 2018 21:58:13 +0000 en-US hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.9.6 Ishq Mein Marjawan – 203. ep. – Roma, Virat i Pritvi pokušavaju izluditi Dipa! http://turske-serije.net/ishq-mein-marjawan-203-ep-roma-virat-i-pritvi-pokusavaju-izluditi-dipa/ http://turske-serije.net/ishq-mein-marjawan-203-ep-roma-virat-i-pritvi-pokusavaju-izluditi-dipa/#respond Sun, 17 Jun 2018 21:58:13 +0000 http://turske-serije.net/?p=120503 Arohi ispriča plan Deniju. On je pita da li je luda, neće rizikovati njen život. Arohi govori da nema drugog načina. Samo Tara zna Dipovu prošlost. Deni veli da je Tara htjela da je ubije. Arohi ga zamoli da joj pomogne, da li hoće ili neće. On potvrdi. Deni dolazi kod inspektorke i veli da […]

The post Ishq Mein Marjawan – 203. ep. – Roma, Virat i Pritvi pokušavaju izluditi Dipa! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>

Arohi ispriča plan Deniju. On je pita da li je luda, neće rizikovati njen život. Arohi govori da nema drugog načina. Samo Tara zna Dipovu prošlost. Deni veli da je Tara htjela da je ubije. Arohi ga zamoli da joj pomogne, da li hoće ili neće. On potvrdi.
Deni dolazi kod inspektorke i veli da žele da vide Arohi. Ona pita da li su normalni, Arohi je jako opasno. Deni veli da je jako važno, ona dopusti.
Arohi dolazi kod Tare, Tara je vezana lancima. Arohi pita da joj skinu masku. Tara joj govori da će je ubiti ako je oslobodi. Arohi govori da želi da je pita nešto. Tara govori da je došla da joj se ruga. Arohi veli da je to ne interesuje, može je izbaviti, ali ako pristane na dogovor. Želi da zna Dipovu prošlost. Tara govori da može uraditi sve da bi izašla, ali da li joj vjeruje da će joj reći? Arohi govori da nema drugog načina. Tara pita da li će je zaista osloboditi, neka joj skine lance. Arohi pita Denija da je oslobode. Deni govori da je jako opasna. Arohi govori Tari da joj mora reći prije nego je pusti. Tara veli da će joj reći, neka priđe. Arohi priđe, Tara je ujede za vrat. Arohi vrišti, vjerovala joj je. Moli je da joj kaže. Policija dolazi i spasi Arohi. Deni je odvede odatle.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

The post Ishq Mein Marjawan – 203. ep. – Roma, Virat i Pritvi pokušavaju izluditi Dipa! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
http://turske-serije.net/ishq-mein-marjawan-203-ep-roma-virat-i-pritvi-pokusavaju-izluditi-dipa/feed/ 0
Gunešine kćerke 5. epizoda! Guneš počinje da sumnja u Haluka! http://turske-serije.net/gunesine-kcerke-5-epizoda-gunes-pocinje-da-sumnja-u-haluka/ http://turske-serije.net/gunesine-kcerke-5-epizoda-gunes-pocinje-da-sumnja-u-haluka/#respond Sun, 17 Jun 2018 17:18:52 +0000 http://turske-serije.net/?p=120168 Gunešine kćerke 5. epizoda! Guneš počinje da sumnja u Haluka! Vest da je Sevilaj napadnuta, pada na porodicu kao bomba. Sevilja je ubeđena da je to Halukovo delo. Guneš po prvi put počinje da sumnja u Haluka. Selin ne ostavlja Alija u njegovim najtežim trenutcima, iako on pokušava da pobegne od nje. Medjutiim nije tako […]

The post Gunešine kćerke 5. epizoda! Guneš počinje da sumnja u Haluka! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Gunešine kćerke 5. epizoda! Guneš počinje da sumnja u Haluka!
Vest da je Sevilaj napadnuta, pada na porodicu kao bomba. Sevilja je ubeđena da je to Halukovo delo. Guneš po prvi put počinje da sumnja u Haluka. Selin ne ostavlja Alija u njegovim najtežim trenutcima, iako on pokušava da pobegne od nje. Medjutiim nije tako lako pobeći od osećanja, kao što je on mislio da će biti.

Nazli čita pismo od Savaša za Melisu i shvata da njegovo pismo krije poruku. Savašu je potrebna Džanova i Gunešina pomoć, da bi saznao ko je Melisa. Nazli i Savaš će pronaći neko iznenađenje na Halukovom računaru

The post Gunešine kćerke 5. epizoda! Guneš počinje da sumnja u Haluka! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
http://turske-serije.net/gunesine-kcerke-5-epizoda-gunes-pocinje-da-sumnja-u-haluka/feed/ 0
Bela od 48. do 50. epizode! http://turske-serije.net/bela-od-48-do-50-epizode/ http://turske-serije.net/bela-od-48-do-50-epizode/#respond Sun, 17 Jun 2018 17:13:24 +0000 http://turske-serije.net/?p=120049 Bela od 48. do 50. ep.! 48. epizoda Muškarci ipak preovladavaju i izvlače se iz situacije u koju su se našli.Sirin oprašta svom muškarcu.U mahali se priprema otvaranje sajma „Evo ovo je Adana“.Sajam donosi nove ideje, ali i doprinos…. 49. epizoda Žene smišljaju nov plan, da svaka svom mužu postavi zamku, na šta oni i […]

The post Bela od 48. do 50. epizode! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Bela od 48. do 50. ep.!
48. epizoda
Muškarci ipak preovladavaju i izvlače se iz situacije u koju su se našli.Sirin oprašta svom muškarcu.U mahali se priprema otvaranje sajma „Evo ovo je Adana“.Sajam donosi nove ideje, ali i doprinos….

49. epizoda
Žene smišljaju nov plan, da svaka svom mužu postavi zamku, na šta oni i nasednu.Bela nalazi bebu u njihovom dvorišti i pita se ko je ostavio nemoćnu bebu.Ukućani unose bebu u kuću.Afet želi da Bela ostane trudna zbog bebe koja je doneta u njihovo dvorište i spremna je da učini sve.

50 epizoda

Ukućani odvode bebu u bolnicu.Beba je u inkubatoru i stanje joj se polako stabilizuje.Održava se takmičenje, koje privuče dosta smeha, jer svi koji nastupaju propadaju kroz binu.

The post Bela od 48. do 50. epizode! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
http://turske-serije.net/bela-od-48-do-50-epizode/feed/ 0
Bela od 45. do 47. epizode! http://turske-serije.net/bela-od-45-do-47-epizode/ http://turske-serije.net/bela-od-45-do-47-epizode/#respond Sun, 17 Jun 2018 17:10:42 +0000 http://turske-serije.net/?p=120046 Bela od 45. do 47. epizode! 45 I 46 epizoda Mladi Božoki uživaju u kampu Bihajna, iako je kampovanje nešto čemu žene ne bi trebale da prisustvuju.Žene Bozoka su odvedene u nešto za njih totalno nepoznato.Baran je u zatvoru, Kalender u bolnici….Konak je podeljen na tri odvojena mesta I na ivici je propasti…. 47. epizoda […]

The post Bela od 45. do 47. epizode! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Bela od 45. do 47. epizode!
45 I 46 epizoda
Mladi Božoki uživaju u kampu Bihajna, iako je kampovanje nešto čemu žene ne bi trebale da prisustvuju.Žene Bozoka su odvedene u nešto za njih totalno nepoznato.Baran je u zatvoru, Kalender u bolnici….Konak je podeljen na tri odvojena mesta I na ivici je propasti….

47. epizoda
Žene su besne I sa motkama jure svoje muškarci koji se pokušavaju sakriti od njih.Bela savetuje žene da trebaju da se smire I razmisle šta je najbolje da urade.

The post Bela od 45. do 47. epizode! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
http://turske-serije.net/bela-od-45-do-47-epizode/feed/ 0
Kćerke 32. epizoda! http://turske-serije.net/kcerke-32-epizoda/ http://turske-serije.net/kcerke-32-epizoda/#respond Sun, 17 Jun 2018 17:02:08 +0000 http://turske-serije.net/?p=120481 Kćerke 32. epizoda! Fazilet je uznemirena jer primećuje da se polako topi led izmedju Edže i Jasina.Sinan čini korak koji je opasan za sve.Sinan odluči da napravi oproštajno iznenadjenje za Hazan, te da zatim ode.Hazan ga moli da ne ide, da joj dopusti da mu sve objasni ( vezano za Jagiza ), ali je on […]

The post Kćerke 32. epizoda! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Kćerke 32. epizoda!
Fazilet je uznemirena jer primećuje da se polako topi led izmedju Edže i Jasina.Sinan čini korak koji je opasan za sve.Sinan odluči da napravi oproštajno iznenadjenje za Hazan, te da zatim ode.Hazan ga moli da ne ide, da joj dopusti da mu sve objasni ( vezano za Jagiza ), ali je on samo gurne i odlazi.
Hazim je besan i pita ženu odakle Sinan zna istinu.Jagiz nakon suočavanja sa ocem, pokušava da promeni svoj stav prema Kaerime.Edže se zbog Jasina suočava sa majkom.Nil, Selin i Jasemin se udružuju protiv Fazilet i njenih kćeri.

The post Kćerke 32. epizoda! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
http://turske-serije.net/kcerke-32-epizoda/feed/ 0
Kćerke 31. epizoda! http://turske-serije.net/kcerke-31-epizoda/ http://turske-serije.net/kcerke-31-epizoda/#respond Sun, 17 Jun 2018 17:00:05 +0000 http://turske-serije.net/?p=120478 Kćerke 31. epizoda! Sinanse tokom svadje izmedju Hazan i Kerime suočava sa najmračnijom istinom u svom životu.Sa druge strane Fazilet pogadja Jasemin u najslabiju tačku.Sinan je u šoku nakon što otkriva istinu i poput tempirane bombe je.Hazan pokušava da ga zaustavi, ali bezuspešno.Sinan je odlučan da se suoči sa Hazimom.Jagiz primećuje veliku tenziju izmedju Sinana […]

The post Kćerke 31. epizoda! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Kćerke 31. epizoda!
Sinanse tokom svadje izmedju Hazan i Kerime suočava sa najmračnijom istinom u svom životu.Sa druge strane Fazilet pogadja Jasemin u najslabiju tačku.Sinan je u šoku nakon što otkriva istinu i poput tempirane bombe je.Hazan pokušava da ga zaustavi, ali bezuspešno.Sinan je odlučan da se suoči sa Hazimom.Jagiz primećuje veliku tenziju izmedju Sinana i Hazan i zabrinut je za brata.Hazan pokušava da spreči Sinana da načini korak koji će izazvati Jagizovu sumnju.Jagiz za to vreme istražuje Kerime, kao i šta se dešava sa njegovim bratem.

The post Kćerke 31. epizoda! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
http://turske-serije.net/kcerke-31-epizoda/feed/ 0
Kćerke 30. epizoda! http://turske-serije.net/kcerke-30-epizoda/ http://turske-serije.net/kcerke-30-epizoda/#respond Sun, 17 Jun 2018 16:57:57 +0000 http://turske-serije.net/?p=120475 Kćerke 30. epizoda! Kerime je razočarana rezultatom DNKtesta i očekuje odgovor od HazimaTenzija izmedju Hazima i Kerime čine jagiza sumnjičavim.Hazim drži Kerime pod kontrolom, dok je Jagiz u potragu za istinom.Fazilet saznaje Jaserminu slabu tačku i otpočinje igru.Sinan priprema iznenadjenje za Hazan kako bih otopio led izmedju njih.

The post Kćerke 30. epizoda! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Kćerke 30. epizoda!
Kerime je razočarana rezultatom DNKtesta i očekuje odgovor od HazimaTenzija izmedju Hazima i Kerime čine jagiza sumnjičavim.Hazim drži Kerime pod kontrolom, dok je Jagiz u potragu za istinom.Fazilet saznaje Jaserminu slabu tačku i otpočinje igru.Sinan priprema iznenadjenje za Hazan kako bih otopio led izmedju njih.

The post Kćerke 30. epizoda! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
http://turske-serije.net/kcerke-30-epizoda/feed/ 0
Kćerke 29. epizoda! http://turske-serije.net/kcerke-29-epizoda/ http://turske-serije.net/kcerke-29-epizoda/#respond Sun, 17 Jun 2018 16:08:26 +0000 http://turske-serije.net/?p=120471 Kćerke 29. epizoda! Edže kažnjava sebe ćutanjem.Zbog suprotnih stavova tenzija izmedju Jagiza i Sinana raste, a Hazan gradi debeli zid izmedju Sinana i sebe.Na dan sudjenja, izmedju Fazilet i Egemenovih se dešava šok, kada Gokhan načini veliki korak. Jasemin počinje da paniči kad Hazim počne da dolazi sebi.Fazilet i Hazan ne znaju za nesreću koja […]

The post Kćerke 29. epizoda! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Kćerke 29. epizoda!
Edže kažnjava sebe ćutanjem.Zbog suprotnih stavova tenzija izmedju Jagiza i Sinana raste, a Hazan gradi debeli zid izmedju Sinana i sebe.Na dan sudjenja, izmedju Fazilet i Egemenovih se dešava šok, kada Gokhan načini veliki korak.

Jasemin počinje da paniči kad Hazim počne da dolazi sebi.Fazilet i Hazan ne znaju za nesreću koja se dogodila u zatvoru i uzbudjeno čekaju na susret sa Edže.Fazilet je odlučna da se osveti krivcima za sve što je njena kćerka preživela.Hazim pokušava da dodje sebi.Sinan pokušava da izleči Hazanino slomljeno srce, ali mu ona to ne dopušta.Uprkoz Hazaninom trudu,Jagiz se suočava sa istinom svog života.Jasemin postaje meta Fazilet i Edže.

The post Kćerke 29. epizoda! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
http://turske-serije.net/kcerke-29-epizoda/feed/ 0
Kćerke 28. epizoda!Edže je uhapšena! http://turske-serije.net/kcerke-28-epizodaedze-je-uhapsena/ http://turske-serije.net/kcerke-28-epizodaedze-je-uhapsena/#respond Sun, 17 Jun 2018 15:54:51 +0000 http://turske-serije.net/?p=120468 Kćerke 28. epizoda!Edže je uhapšena! Edže je uhapšena pod optužbom da je otrovala svog muža.Fazilet se trudi da dokaže nevinost svoje kćerke, a optužbe protiv Edže postaju novi test za Sinana i Hazan.Gokhan sledi sumnje u vezi Jasemin i otkriva bolnu istinu.Doktori za Hazima ne daju porodici nikakvu nadu što se tiče njegovog pamćenja, a […]

The post Kćerke 28. epizoda!Edže je uhapšena! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Kćerke 28. epizoda!Edže je uhapšena!
Edže je uhapšena pod optužbom da je otrovala svog muža.Fazilet se trudi da dokaže nevinost svoje kćerke, a optužbe protiv Edže postaju novi test za Sinana i Hazan.Gokhan sledi sumnje u vezi Jasemin i otkriva bolnu istinu.Doktori za Hazima ne daju porodici nikakvu nadu što se tiče njegovog pamćenja, a to potrese svu njegovu decu.

Fazilet i Hazan pokušavaju da dokažu Edžinu nevinost.Hazan kojoj je sada podrška i preko potrebna, razočara se u Sinana i nalazi podršku u Jagizu.Velika greška iz prošlosti komplikuje Gokhanov izbor, koji se nakon obračuna sa Jasemin nalazi na raskrsnici.Edže se u zatvoru bori sa greškama koje je počinila.

The post Kćerke 28. epizoda!Edže je uhapšena! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
http://turske-serije.net/kcerke-28-epizodaedze-je-uhapsena/feed/ 0
Kćerke 27. epizoda! http://turske-serije.net/kcerke-27-epizoda/ http://turske-serije.net/kcerke-27-epizoda/#respond Sun, 17 Jun 2018 15:52:09 +0000 http://turske-serije.net/?p=120465 Kćerke 27. epizoda! Jagiz polako razotkriva Jaseminovu igricu, dok Jasemin dolazi do kraja opasne igre za Hazimom.Gokhan predaje Hazima psihijatrima.Fazilet shvata da nešto nije u redu sa Hazimom i pokušava da otkrije šta. Gokhan i Hazim su krili istinu o Hazimu, a to stvara veliku krizu uporodici.Iznenadni obračun Sinana i Edže je poguban za Hazan.Hazan […]

The post Kćerke 27. epizoda! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
Kćerke 27. epizoda!
Jagiz polako razotkriva Jaseminovu igricu, dok Jasemin dolazi do kraja opasne igre za Hazimom.Gokhan predaje Hazima psihijatrima.Fazilet shvata da nešto nije u redu sa Hazimom i pokušava da otkrije šta.

Gokhan i Hazim su krili istinu o Hazimu, a to stvara veliku krizu uporodici.Iznenadni obračun Sinana i Edže je poguban za Hazan.Hazan shvata dsa je njena sestra deo skandala koji se dogodio na promociji, te joj okreće ledja.Edže koja je izgubila i sestru i majku ostaje potpuno sama.Stižu rezultati analize krvi, a sa njima ona postaje deo velike Jasemine igre.

The post Kćerke 27. epizoda! appeared first on Turske-Serije.Net.

]]>
http://turske-serije.net/kcerke-27-epizoda/feed/ 0