IKRS - Viplav traži od Dhaani starateljstvo nad Vidhom!

Indijske Serije

Ishq Ka Rang Safed (327. ep.) 12.08.2016. – Viplav traži od Dhaani starateljstvo nad Vidhom!

By  | 

capture-20160813-214237IKRS – Viplav traži od Dhaani starateljstvo nad Vidhom!

Epizoda počinje sa Parshiyom koji dolazi kod fotografa i pita ga da zumira slike sa vjeridbe. Pita ga da zumira određenu sliku. Fotograf pita u čemu je problem. Parshiya ga pita da ištampa zumiranu veziju. Šokiran je. Dhaani gleda sliku na kojoj je Kamini sakrivena iza gostiju. Parshiya govori Dhaani da nije mogao da vjeruje kada je vidio sliku. Dhaani veli da ništa nije shvatala, Viplav je pronašao mrtvog guštera u tom filteru. Parshiya kaže da sada znaju ko je stavio mrtvog guštera tu. Kamini pije vino i raduje se zbog svoje ideje. Flešbek je prikazan: Kamini vidi da Vidha štuca, Viplav veli da će joj donijeti vode. Vidha veli da će popiti. Kaminu ugleda guštera, ubije ga i ubaci u filter. Vidha popije tu vodu i onesvijesti se. Kraj sjećanja. Kamini govori da će sada dobiti vijesti da je Vidha mrtva, smije se. Parshiya kaže Dhaani da ima Kamini na više slika kako se krije. Dhaani govori da to Kamini ne može uraditi, zašto je pala tako nisko pa joj se sveti preko njene nevine kćerke.
Kamini pije vino i govori da će Dhaani umrijeti ako se nešto dogodi Vidhi, a kada obje umru, Viplav će joj se vratiti jer mu je ona porodice. Hvali sama sebe, kako je predobro odgrala igru i kako niko ne zna da je ona iza svega.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site