Ishq Ka Rang Safed (335. ep.) 20.08.2016.

Indijske Serije

Ishq Ka Rang Safed (335. ep.) 20.08.2016. – Viplav, Dhaani i Parshiya saznaju da je Tripurari Kaminin saučesnik, Tripurari ispriča istinu pred Dhaani!

By  | 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Nadam se da ce vam se svideti moji prevodi.

  13 Comments

  1. Irma

   August 21, 2016 at 1:19 PM

   Ova epizoda je bila fenomenalna, kako su ih oboje otkrili, stvarno genijalno, Viplava mi je ostalo zao kada je saznao da mu je Triputari ubio oca, i meni su suze posle…

   • helena

    August 21, 2016 at 4:14 PM

    Da na osnovu svega pretužna i napeta epizoda. Evo ja mal o da se javim, dok ne stignem u grad kod sestre. Put avionom lepo prošao, stigla sam skoro. Trenutno i nije neko vreme u Stokholmu,ali takva je severna zemlja… Evo da te pozdravim pa se čujemo za jedno 7 dana : )))

    • mirsada

     August 21, 2016 at 5:20 PM

     Želim ti lijep i ugodan boravak kod sestre, predivno je provoditi vrijeme sa sestrama, ja ih imam četiri, ali nažalost sa dvije se slabo viđam žive u Americi.

     • helena

      August 21, 2016 at 7:30 PM

      Hvala sasumice draga tek sad vidim komentar, d alepo je to porodično druženje, Amerika daleko bogami. Podseti me na moj nedosanjani san Čikago sećaš se???

      • mirsada

       August 21, 2016 at 7:48 PM

       Obavezno u Cikago ako želiš, imaš veće mogućnosti da dokažeš svoje kvalitete, kad smo već u Americi moram ti nešto reći, od moje sestre kćerka je završila pravo, sad polaže neke internacionalne ispite, i kao i ti, magistrate i doktorate i možeš misliti da je dobila posao kod advokatice od Whiti Hyuston, ovo ti pričam jer postoji razlika između Amerike i Evrope što se tiče uspeha i kariere, tako da mislim da bi tamo bolje prosla, baš bi mi bilo drago.

      • helena

       August 21, 2016 at 8:20 PM

       Ja sam zadovoljna poslom u Bernu ali svakoko ne nameravam tu da stanem, Amerika je zagarantovana donekle inače ja sam dobila priliku d azavršim doktorat u Emiratima. Ali Amerika je bolja poznati su mi ti internacionalni ispiti, to nije problem ja sam vredna i brzo učim. Mok uzpor u pravu e bila Amal sadašnja supruga Džrdža Klunija i volelea bih da radim kod nje… ili sa njiom još bolje.

    • Irma

     August 21, 2016 at 6:04 PM

     Pozdrav i za tebe draga ❤

     • helena

      August 21, 2016 at 7:29 PM

      I za tebe naravno, ja kažem malo pauziram od sajta čim vidim tvoje komentare reko da ti odgovorim barem. Sve je u redu beba i mama izlaze iz bolnice tek u utorak do tad, ja se sa bratomi snajom malo zezam ovde je klima drugačija. Malo više hladnoće brr. Baš onako hladno ja nemam sreće. Ništa moža se ranije vratim sa puta a ja mam hitan slučaj ovamo tako da…

      • Irma

       August 22, 2016 at 8:39 PM

       Ni kod nas danas nije bilo bas lepo vreme, kisa nam padala, neki hladan vetar duva, a ja se pravim vazna pa u majcu u skolu, nego kad me granica trehnula obukla sam se malo toplije….

   • mirsada

    August 21, 2016 at 5:22 PM

    Dobre su epi ali sve je ovo kasno kad su nas dobro namucili.

    • Irma

     August 21, 2016 at 6:06 PM

     Slazem se, ali barem docekasmo da negativci budu otkriveni.

     • helena

      August 21, 2016 at 7:31 PM

      Meni je sad najbole što negativci ispaštaju, to mi pričinjava najveće zadovoljstvo iskreno : )))

      • Irma

       August 22, 2016 at 8:35 PM

       I meni isto, barem nesto dobro posle onolikog mucenja.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Kako iskljuciti AdBlocker?