Kamini priznaje svoje zločine, neko joj pomogne da pobjegne!

Indijske Serije

Ishq Ka Rang Safed (337. ep.) 22.08.2016. – Kamini priznaje svoje zločine, neko joj pomogne da pobjegne!

By  | 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Nadam se da ce vam se svideti moji prevodi.

  8 Comments

  1. shivandi

   August 23, 2016 at 6:32 PM

   Drago mi je što Atharva nije Viplavov sin, što znači Viplav nije prevario Dhaani, iako jadno dijete nije ništa.

   • Niki

    August 23, 2016 at 7:33 PM

    I meni je drago sto Atharva nije Viplavov sin ali to jos uvijek na znaci da zaista nije imao nista sa Kamini,jer kako bi inace povjerovao da je Atharva njegov ako nije nista imao sa njom..To nam jos nisu razjasniliNoguce je da mu je ona smjestila ali jos ne znamo nista u vezi toga.

    • Irma

     August 23, 2016 at 8:48 PM

     Ja sam jos na pocetku sumnjala da on nije Viplavov sin.

  2. shivandi

   August 23, 2016 at 9:22 PM

   Irma, i ja sam na početku sumnjala da Atharva nije Viplavov sin,ali stvar je u tome što je on rekao da ju je oženio zbog obaveze prema njoj, i to me je zbunilo. A nakon skoka se jasno vidjela da Viplav Kamini ne dodiruje i da čak odvojeno spavaju. Po tome su nam pokazali da je Viplav dalje vjeran Dhaani. Međutim oni su najednom ubacili Athavru a Viplav se prema njemu ponašao kao da je on stvarno njegov. Na kraju je super što ipak nije njegov sin.
   Upravu si Niki, super je što će Athavra ostati s ViDhoom, znali smo već da će ga Dhaani i Viplav posvojiti. Samo kao i tebi niti meni se nesviđa što ćemo do kraja serije gledati Kamini, ima je više nego Dhaani. Umjesto Isha ka rang safed ova serija je postala Ishq ka rang Kamini.
   Kao što sam već Mirsadi rekla, žao mi je samo što Eisha nije doživjela kraj serije, evo dva mjeseca nakon odlaska i serija se završava. Mogli su seriju završiti još kada je Eisha bila, i to čak bez skoka. Jer serija je bila savršena, i kao što ste rekli Eisha i Mishal su nosili seriju i to je njihova serija. Odradili su pola posla i onda sve zasluge pobere Sanjeeda. Nemam ništa protiv nje, ali Dhaani uloga joj ne leži. Čekam kraj samo zbog Mishala

   • mirsada

    August 24, 2016 at 10:25 AM

    Odmah posle skoka su nam u seriji pokazali o čemu se radi i zašto je Vipi vjencao Kamini, kad je ona njemu rekla da mu je žena što je izbjegava, on joj je rekao da nije bio pri sebi i nije znao šta radi i da se ništa ne sjeca ali da se ona sjeca i da je bila pri sebi i trebala ga je sprijeciti, jer je ona njemu slagala da su bili intimni, ispričala je njegovoj porodici i oni su ga primorali da je vjenca, u međuvremenu ona je nazvala nekoga i rekla mora da se sretnu, međutim prije skoka je izašao članak da će Kamini dobiti dijete sa Tripkom, fanovi su se sprdali i to su promijenili, tako da se prije skoka znalo da dijete neće biti Vipijevo. Zamisli kakva bi osoba bila kombinacija Tripko i Kamini, sve bi ih pobio. Vipova familija je znala za ovu prevaru ali im je bio cilj da se rijese Dahni.

    • shivandi

     August 24, 2016 at 1:55 PM

     Hvala ti Mirsada na objašnjenju. Kada sam čitala te epizode, bila sam ljuta zbog Eishinog odlaska, pa pola toga nisam razumjela. Ovog se sjećam da je rekao, a Kamini je sve to ljepo upakirala. I zbunilo me to jer nakon skoka nisu odmah prikazali Atharvu, a jasno su prikazali da Viplav nema kontakte sa Kamini. A što se tiče Viplavove familije, samo ću reći dobili su on što su zaslužili i neka njim je tako bilo. htjeli su se riješiti Dhaani koja je bila dobra i poštena, a umjesto nje htjeli su Kamini. Na kraju ih je ta Kamini koštala, jer se prema njima ponašala bezobrazno i bahato, a Dhaani ih je sve poštivala. Bilo mi je drago vidjeti Kanak kako je počela kukati za Dhaani, i što joj je došlo iz dupeta u glavu, ali prekasno. A i Dashart je samo šutio, a ranije se na sve moguće načije pokušavao rješiti Dhaani. Sva sreća pa Atharva nije Kaminin i Tripurarijev sin, jer to bi bila katastrofa od osobe, pokupio bi zloću i do jednog i od drugog. Iako sam sumnjala na to da čak i je njegov sin, sada sam sretna što ipak nije. super je što će mali biti sa Viplavom i Dhaani.

     Svidjela mi se ona priča o kralju i kraljici koju je Parshia pričao Vidhii, kako bi joj rekao istinu o njezinom ocu. Oduševila me priča

   • Niki

    August 24, 2016 at 12:56 PM

    I ja isto cekam kraj samo zbog Mishala,inace bih davno odustala od serije.Poslije svega meni je drago sto je Eisha otisla iz serije jer Rupali ne zasluzuje da joj ona dize rejting..Eisha ima i ljepotu i talenat i vjerujem da ce daleko dogurati.Ova prica je slicna kao i kad Prats napustila Malu nevjestu..I tad je nastao totalni haos i izbacivali su razne tekstove kako bi ocrnili glumicu..Isto tako Toral je lose prihvacena kao i Sanjeeda i govorili su da nema tu toplinu kao i Prats itd..I u Mn kao i ovde vise je vladalo zlo nego dobrota..Po mome misljenju to je najveca greska scenarista u indijskim serijama..Razumijem da bude jedan negativac zbog same radnje ali ovo je bar pretjerivanje i ispiranje mozga..

    • shivandi

     August 24, 2016 at 1:40 PM

     Ono kada su rekli da Mishal odlazi iz serije, i nisam bila šokirana jer sam nekako od početka serije sumnjala da će on i otići, a to ste i vi komentirale. Ali kada je Eisha prva otišla to je bio šok, poludila sam, jer sam očekivala da će zaprao Mishal biti taj koji će prvi otići, ali dogodilo se obrnuto. Kada je izašla vjest da i Mishal odlazi, nisam bila šokirana već mi je nekako bilo drago što odlazi jer to više nije bila serija koju je počeo snimati, čak su i njegov lik Viplava promjenio. Postao je tup i glup a sjećam se da je bio pametan i inteligentan. Sa njegovim odlaskom, rekla sma da sede definitivno imam dobar razlog da prestanem pratiti seriju, ali on se opet vratio a vi ste rekle zašto. Bilo je nagađanja kako razmišljaju da ubiju Viplavov lik, što je meni bila totalna glupost i nisam mogla vjerovati da stvarno razmišljaju o tome. Na sreću nisu to uradili. Vi ste pisale da produžuju na šest mjeseci, što je isto katastrofa a od serije više ništa nije ostalo, pa onda da Sanjeedin muš mjenja Mishala. Sve same gluposti.
     Na kraju je i meni bilo drago što je Eisha otišla jer su i Dhaanin lik totalno srozali i promjenili, i super je sto Eisha nije glumila takvu Dhaani. Ali opet sa druge strani Niki, da su redatelji slušali fanove, a znali su jako dobro što fanovi žele, ništa od ovoga sada nebi se dogodilo. ne bi bilo skoka, Eisha ne bi otišla, rejting bi bio super, mi bi gledali stari IKRS i naše ViDhaa, a serija bi se ljepo završila. Ali ovako… nemaju ništa, a Rupali misli da je dobila nešto ovim promjenama ali nakraju se dogodilo suprotno i drago mi je zbog toga, to neka joj udarac.
     Što se tiče Male nevjeste, seriju sam voljela sve do Shivove smrti. Sve tri Anandi su mi super, Avika, Pras i Toral. Svaka od njih je interpretirala Anandi na svoj način. Niti ja nisam bila oduševljena kada je Praš otišla a došla Toral, htjela sam da Praš vrate. Ali nakon nekoga vremena svidjela mi se Toral, zato što je jako ljepo odglumila majku, zato što je Anandi postala majka. I u tome je super odradila posao. Ali kada su ubili Shiva, eh tu sam bila bjesna, a nakon toga i Anandi, tu su stvarno pretjerali, niti oni nisu slušali fanove. Jedini me tješi to što Viplav i Dhaani, nisu mrtvi, živi su, dok Shiv i Anandi nisu. A Shivovu i Anandinu smrt njim nemogu oprostiti, i njih dvoje nemogu prežaliti. Malu nevjestu su isto tako trebali završiti još dok su svi bili tamo, a ne sada gdje nikoga od starih gumaca nema.
     Ali upravu si Niki, u obje serije ima previše zla i negativnosti, a to je previše. To nitko ne može podnjeti. To da, jedan negativac, a ne njih sto odjednom.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Kako iskljuciti AdBlocker?